fbpx

Ženska moda 2017: trendi za letošnjo jesen

Moda se to jesen usmerja k večjemu udobju, ohranja občutek za zabavo, barvo in glamur, vedno v kombinaciji z odločnostjo in samozavestjo. To sezono bomo praznovale svojo očarljivo osebnost. Kakšna je torej ženska moda 2017 za to jesen?

Ženska moda 2017 – trendi za letošnjo jesen:

Strast

Zdaj je uradno – rdeča je barva te jeseni. To so potrdile modne brvi in največji modni oblikovalci. Če ste dovolj drzne, se lahko v rdečo oblečete od glave do pet, obvezno pa v vaši omari letos ne smejo manjkati rdeči škornji.

Strast
Strast

Krzno, perje in puh

Razkošne tkanine, ki kar kličejo, da jih pobožamo, bodo tudi letošnjo jesen in zimo prevzele naše ulice. Če se boste odločile za vintage krzno, živahne barve ali za potisk: letos je dovoljeno vse.

Krzno, perje in puh
Krzno, perje in puh

Obleka naredi človeka

To jesen bodo pod žarometi tudi stroge »pisarniške« obleke, hlačni kostimi ter poudarjena ramena. Veliko je sive barve ter dobrih starih vzorcev in materialov: kraljujejo predvsem tvid, žamet in karo.

Obleka naredi človeka
Obleka naredi človeka.

Drzna pokrivala

Nekatere najbolj kultne modne znamke so poskrbele, da so kombinacije za jesen in zimo 2017 nadgradile z drznim – in po navadi kar velikim – pokrivalom.

Drzna pokrivala
Drzna pokrivala

Folklora

Mešanje in kombiniranje vzorcev, ki se na prvi pogled ne ujemajo – tudi to je modni recept te jeseni. Modni oblikovalci so v želji, da pogasijo svojo žejo po folklornem, pomešali in uspešno med seboj povezali nepričakovane pare potiskov, materialov in barvnih tonov.

Folklora
Folklora

Povratek pasu

Val feminizma je udaril tudi na modne brvi. In vse oči so tokrat uperjene v ženski pas, ki ga lahko to jesen le poudarimo.

Povratek pasu
Povratek pasu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.