fbpx

Ženska moda 2020: 7 vodilnih trendov za letošnjo jesen

Kaj ženska moda 2020 napoveduje za letošnjo jesen? Velika verjetnost je, da imate nekaj izmed teh kosov že v omari!

Modna jesen 2020 prinaša že dobro poznane modne kose, barve, kroje in modele: usnjene jakne (iz umetnega usnja), karo vzorce, nagubane obleke in oblačila v najstrastnejši barvi!

Bež barva

View this post on Instagram

Blending in

A post shared by STEPH LAM 🤍 (@stephlameng) on

Letošnjo jesen bodo vladale nevtralne barve – še posebej bež! Nosile jo bomolahko v vseh oblikah: krilih, majicah, v tem odtenku pa bodo še posebej zasijale pletene jopce, plašči in pa škornji.

Rdeča barva

Poleg nevtralnih barv bomo to jesen nosile tudi najstrastnejšo barvo, kar jih obstaja – rdečo. Ulice bodo obarvane v rdeča krila, obleke, puloverje in druge kose oblačil v tej barvi.

Usnjene jakne in plašči

Jesen brez usnja? Pa kaj še! Poleg klasičnih jaken do pasu bodo letos priljubljeni tudi daljši usnjeni plašči, ki se odlično podajo na gležnjarje in kavbojke, lahko pa jih nosimo tudi čez obleke v kombinaciji s škornji.

Obleke na hlače

To jesen boste lahko eksperimentiramo tudi z nošenjem oblek čez hlače. Toda ta eksperiment ne bo vključeval če “varnih” modnih kombinacij, kot je mini obleka na tesne hlače, temveč tudi precej pogumnejše poteze. Ste pripravljene?

Karirast vzorec

Jesen si je nemogoče zamisliti brez karirastih srajc. Toda letos prihaja ta vzorec popolnoma na vsa oblačila – majice, hlače, krila, obleke, plašče, modne dodatke … Vse bo v duhu kare!

Nabrane obleke

To jesen bodo med oblekami prevladovale nabrane obleke, prav tako bodo nabrane majice/bluze in bodiji, ki bodo poudarili ženske atribute. Še posebej bodo priljubljene nabrane obleke v mini in midi krojih.

Preveliki suknjiči

View this post on Instagram

@madeleinetrysefjord

A post shared by ғᴀsʜɪᴏɴ ɪɴsᴘɪʀᴀᴛɪᴏɴ (@allblackvis) on

Preveliki suknjiči ostajajo v modi tudi to jesen. Čeprav je ta kos oblačila najpogosteje povezan s poslovnim svetom, je odlično videti tudi v kombinaciji z ulično modo. To jesen ga bomo kombinirale s kratkimi majicami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!