fbpx

To so nove serije 2020, ki prihajajo to jesen na male ekrane!

Katere so nove serije 2020, ki prihajajo to jesen na male ekrane? Brez skrbi, v naslednjih mesecih nas čaka še veliko “televizijskih priboljškov”.

Brez dvoma je pandemija koronavirusa pretresla tudi televizijsko industrijo, številne produkcije so se morale začasno prekiniti, snemanja se soočajo z resnimi zamudami. Kljub vsemu pa se lahko gledalci še vedno razveselimo nekaterih odličnih serij, ki so na srečo snemanja zaključile pred udarom virusa. In to so nove serije 2020, ki prihajajo na naše male zaslone to jesen.

The Great Heist (2020)

Netflix (od 14. avgusta)

Nova Netflixova kriminalna drama, posneta po resničnih dogodkih, pripoveduje zgodbo o “ropu stoletja”. Osredotoča se na drzen večmilijonskih rop kolumbijske centralne banke v mestu Valledupar. Za ljubitelje serije Casa de Papel!

Ted Lasso

Apple TV+ (od 14. avgusta)

Ted Lasso je trener ameriškega nogometa na kolidžu v Kansasu, zdaj pa dobi ponudbo, da trenira profesionalno nogometno reprezentanco v Angliji, čeprav nima nobenih izkušenj z nogometom, kot ga poznamo na tej strani luže.

Lovecraftova država (Lovecraft Country, 2020)

HBO (od 17. avgusta)

Atticus je temnopolti vojni veteran, obseden z znanstvenofantastično literaturo. Po vrnitvi iz druge svetovne vojne se njegova družina znajde v skrivnostnem svetu nezemeljske magije in tajnih kultov, ki jih v 50. letih prejšnjega stoletja odpeljejo čez vso državo.

The Third Day (2020)

HBO (do 14. septembra)

Prve tri epizode serije The Third Day prihajajo pod imenovalcem “Poletje”, v njih pa bo kot Sam zaigral Jude Law. Sam potuje na izoliran otok ob britanski obali, kjer je priča lokalnim prebivalcem, ko se udeležujejo nenavadnih običajev, ki pa v njem prebudijo stare travme. Naslednje (in zadnje) tri epizode imajo naslov “Zima”, v njih pa nastopi Naomie Harris kot Helen, tretja oseba, ki prispe na otok, da bi poiskala odgovore na nekatera vprašanja. Med njima je seveda posebna epizoda – “Jesen” – za katero se obljublja, da bo “prelomna”.

Ratched

Netflix (od 18. septembra)

Najnovejša drama Ryana Murphya je uvod v Let na kukavičjim gnezdom, pripovedovala pa naj bi zgodbo o medicinski sestri Mildred Ratched, ki dela v psihiatrični bolnišnici. Kot so zapisali pri Neflixu: “Leta 1947 Mildred prispe v severno Kalifornijo, da bi poiskala službo v vodilni psihiatrični bolnišnici, kjer so se začeli novi moteči poskusi na človeškem umu. Mildred sprav predstavlja popolno podobo predane medicinske sestre, a ko se zaplete v takratni zdravstveni sistem na področju mentalnega zdravja in z ljudmi, ki delujejo v njem, se začne v njej prebujati temačnost, ki dokazuje, da se prave pošasti ustvarijo in ne rodijo.”

The Comedy Rule (2020)

Showtime (od 27. septembra)

Politična miniserija je adaptacija knjige bivšega direktorja FBI-ja, Jamesa B. Comeyja, A Higher Loyalty. Osredotoča se prav nanj, ko služi novemu predsedniku ZDA, Donaldu Trumpu. V glavni vlogi bo Jeff Daniels.

The Undoing (2020)

HBO (jesen 2020)

Nicole Kidman in Hugh Grant sta glavna protagonista te napete drame o ženski, katere svet začne razpadati, ko je njen mož pogrešan. Za seboj pušča niz strašljivih razkritij, zato se začnejo pojavljati vprašanja o njegovi resnični identiteti.

Bridgerton (2020)

Netflix (2020)

Bridgerton, 2020 (Foto: whats-on-netflix.com)
Bridgerton, 2020 (Foto: whats-on-netflix.com)

Netflix bi naj še letos izdal svojo zgodovinsko dramo Bridgerton, ki temelji na romanih Julie Quinn. Pripoveduje zgodbo o uspešni družini iz visoke družbe iz obdobja regentstva in osmih sorojencih, ki se podajo na iskanje ljubezni. Zgodbo bo pripovedovala Julie Andrews, to pa naj bi bila tudi prva serija, ki jo bo za Neflix pripravila Shonda Rhimes (Talenti v belem, Škandal, Kako se izmazati z umorom, Zasebna klinika, Postaja 19).

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!