fbpx

Ženska sončna očala 2021: 5 največjih trendov za letošnje leto

Modna ženska sončna očala 2021

Foto: IG @bekiroptiklens_official

Kakšni so trendi za ženska sončna očala 2021? Preverite 5 največjih trendov za modna sončna očala, ki jih lahko letos kupite!

Trendi za ženska sončna očala 2021 napovedujejo obstanek klasičnih aviatork, acetatnih okvirjev in vintage okroglih sončnih očal. Kljub temu pa letos ne vidimo samo ponavljanja določenih oblik sončnih očal, ampak tudi njihovo rekreacijo.

Futuristični modeli so v vseh oblikah – nekateri imajo okvirje, ki so zviti ob straneh, drugi pa imajo neverjetno kul izreze v samem objektivu. Medtem ko so kovinski okvirji trend, opažamo pa predvsem zlato barvo, zato boste zdaj imeli še en dodatek, ki se bo ujemal z vašim zlatim nakitom.

Če imate raje nekaj s strukturo in imate obliko obraza, ki si lahko to privošči, kupite sončna očala kvadratne ali pravokotne oblike, če pa želite še zapeljivejši videz, poiščite navdih v 70. letih prejšnjega stoletja in izberite okvirje v obliki mačjih oči.

Ženska sončna očala 2021: 5 trendov

Futuristična sončna očala

Radi vidimo, kako oblikovalci na novo izumljajo oblike sončnih očal, še posebej, če gre za “funky” okvirje. Sončna očala, ki se manj osredotočajo na lečo in bolj na splošno na silhueto (pomislite: valoviti in nepričakovani okvirji – torej ne povprečne oblike srca), so zabavna in privlačna; kot nalašč za ekscentrike v vas, ki čakajo, da pridejo na plano.

Kvadratna ali pravokotna sončna očala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Izberite modna sončna očala, ki so ultra strukturirana in geometrijske oblike, ne glede na to, ali so tanjša in pravokotna, ali debelejša in kvadratna. Ta oblika namreč daje vašemu videzu ščepec drznosti.

Retro sončna očala v obliki mačjih oči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Ženska sončna očala v obliki mačjih oči so nedvomno brezčasna. Za 2021 so dobila sodobno posodobitev z zožitvijo leč, s čimer ustvarijo bolj dinamičen, kotni videz.

Zlata sončna očala

Za ženska sončna očala 2021 oblikovalci zelo prisegajo na kovinski videz. Tudi kadar so okvirji tanki, rumeno zlato še vedno izstopa, še posebej, če jih združite z uhani in verižicami. Pripravite se, da na soncu še dodatno zasijete.

Športna sončna očala

Za letošnje poletje smo opazili močan trend športnih oblačil, zlasti tistih, ki jih navdihuje tenis. Tudi sončnih očalih se lahko odločite za bolj športen okvir z elegantno učinkovito, estetiko.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.