fbpx

Ženske frizure 2015: pozabite na prelivanje barvnih odtenkov, v trendu so pričeske split-dyed

Pol-pol: zadnji krik med ženskimi frizurami

Ne ombre, ne balayage, ne sivi odtenki, zadnji trend med ženskimi frizurami je pol-pol. Vse več deklet si namreč lase obarva z dvema različnima barvama, s to razliko, da med njima potegne ostro ločnico. Ne gre namreč več za dramatičen ali nežen preliv, pač pa za pravi ''jin jang''. In ker vemo, da je barvanje las resna obveza, veste, da dela ne smete opraviti polovično. No, razen če si želite omisliti omenjeno barvo kombinacijo, ki se jo je prijelo ime ''half and half''.

Danes so ženske, ki si ne barvajo las v manjšini. Zato ni čudno, da se novi trendi množijo kot gobe po dežju. Trenutno je ”in” pol-pol (”half and half ali ”split-dyed”). Vse več deklet si namreč omisli stil, ko eno polovico las obarva v eno, drugo polovico pa z drugo barvo, mejo pa potegne točno po sredini glave.

PREBERITE ŠE: Ženske frizure 2015: V trendu so sivolaske

Saj veste, tako kot se težko odločimo samo za en okus sladoleda, tako se je težko odločiti samo za en odtenek barve las. In zakaj bi sklepali kompromise, ko pa imate lahko vse. Ob tem pa boste izgledale še naravnost fantastično, bolj drzno kot s prelivom in oddajale pozitivne vibracije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!