fbpx

Ženske frizure 2021: zelo kratki “frufru” ponovno v trendu

Foto: Cottonbro/Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Zagotovo ste vsaj enkrat v življenju razmišljale, ali svoji pričeski dodati frufru, ampak niste vedele ali bi vam pristajal. Strokovnjaki zatrjujejo, da frufru pristaja prav vsem, le pravilno dolžino je potrebno izbrati. Letošnji trend narekuje povsem kratek frufru, ki si ga privoščijo vse modne navdušenke in slavne osebe.

Povsem jasno je, da je to pričeska, ki si je ne bodo upale imeti vse ženske. Kratek frufru namreč pristaja lasem, ki zahteva dosledno oblikovanje in urejenost. Tovrstni frufru je bolj primeren za ženske z srčastim in majhnim obrazom, ličnicami in nosom. Kar zadeva barvo las je kratek frufru veliko bolj izrazit, če so lasje temnejše barve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Kakšen frufru pristaja vaši obliki obraza

  • Okrogli obliki obraza pristaja širok frufru, ki sega do konca očesa na vsaki strani.
  • Srčasti obliki obraza pristaja stranski in kratek frufru, ki omili špičasto brado.
  • Kvadratni obliki obraza pristaja redkejši frufru, ki sega do ličnic.
  • Ovalne oblike obraza pa so primerne za vse frufruje.

Čeprav se vam zdi, da bi zmogle tudi same narediti frufru, je bolje, da striženje prepustite strokovnjaku. S časom lahko svoj frufru vzdržujete same, ‘usodni’ rez pa le zaupajte frizerju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!