fbpx

Ženske jih obožujejo: gromozanske elastike (scrunchie), ki jih želiš imeti

Ženske jih obožujejo: gromozanske gumice (scrunchie), ki jih želiš imeti

Zgodovina se ponavlja. No, vsaj modna. Dekleta vedno bolj zaupajo modi "tistega časa", oblikovalci pa presenečajo s kosi, ki odlično posnemajo duh prejšnjega stoletja. In s temi elastikami se boste počutili kot, da ste v drugem času in prostoru.

Čeprav se vsi smejimo fotografijam starih staršev iz prejšnjega stoletja, ker so domnevno živeli povsem drugačno, nam tuje (modno) življenje, očitno moda tistega časa niti ni bila tako zgrešena. Le poglejte, kaj danes nosimo, kateri modni kosi so v trendu in česa si vsi želimo. In v ta koš sodijo tudi elastike za lase, ponavadi narejene iz žameta, ki so jih opevala vsa dekleta “tistega časa”.

Radi jim rečemoscrunchie! Še raje pa jih nosimo v svojih laseh v različnih velikostih, barvah in materialih. In če se vam je zdelo, da vam s temi elastikami nikakor ni uspelo ponazoriti duh modne zgodovine, boste to gotovo dosegle z Giant Scrunchie, elastikami, v velikosti krožnika, ki ustvarijo ravno pravšnjo količino ekstravagance na vaši glavi.

Romantično, kajne?
Romantično, kajne?

Spletna stran Room Shop Vintage, ki sicer sledi trendom iz 90. let, je naredila korak naprej in svojo kreativnost pokazala v nekoliko drugačni luči. Ustvarili so elastike, ki so niso zgolj statement modni kos, temveč so narejene iz 100 % recikliranega materiala (ostankov tkanin). In takšno tudi je poslanstvo tega podjetja, ustvariti izdelke, ki so narejeni iz materialov, ki bi jih sicer zavrgli in z njimi onesnažili okolje.

Material organza se je najbolje izkazal za izdelovanje elastik Giant Scrunchie, saj je končni rezultat videti kot en puhast oblak, ki odlično ujema dve skranosti: romantičnost in ekstravagantnost.
Če ste dovolj pogumni in vam je takšna moda všeč, boste morali pokukati njihovo spletno stran, kjer lahko izbirate med različnimi velikostmi, materiali in barvami. Dobro nakupovanje! 🙂

Galerija: Giant Scrunchie

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!