fbpx

Hlače so enako dobre kot obleka: 4 predlogi za nekoliko drugačen novoletni stajling

Novo leto je tik pred vrati, vi pa še kar ne veste, kaj bi oblekli za najdaljšo noč v letu in si želite imeti nekaj drugega kot klasično obleko z bleščicami? Potem ste na pravem mestu, pripravili smo vam izbor štirih hlač, s katerimi boste na novoletni zabavi zagotovo pritegnili pozornost.

Številne znamke ponujajo široko izbiro prazničnih ali pa bolj klasičnih hlač, ki bodo v kombinaciji s pravimi kosi kot nalašč za praznovanje novega leta. To je odlična priložnost za zanimiv outfit, ki ga ne bodo imele vse, poleg tega pa vas bodo hlače ob praznovanju na prostem nekoliko bolj grele kot kratka obleka.

Srebrne hlače na zvonec

Srebrne hlače na zvonec
Srebrne hlače na zvonec

Za vse tiste, ki vseeno želite imeti nekaj z bleščicami, so te hlače kot nalašč. Hlače na zvonec so spet v modi, tako da boste z njimi videti zelo modno, skombinirate pa jih lahko z ujemajočim se blazerjem, črnim ali belim topom in salonarji. Vzamite še malo črno pisemsko torbico in pripravljeni ste na zabavo!

Bershka
Bershka

Črne hlače s perjem

Črne hlače s perjem
Črne hlače s perjem

Nekoliko bolj umirjena, ampak vseeno zanimiva izbira so črne hlače, ki so obrobljene s črnim perjem. Če si vseeno želite bolj klasičnega videza, jih oblecite s katerimkoli črnim kosom, če pa se držimo starega načela, »črna se ujema z vsem«, lahko hlače skombinirate s topom v katerikoli barvi in ustvarite bolj živahen videz s svojim najljubšim rožnatim ali bleščičastim topom.

Zara
Zara

Ecru pajkice iz umetnega usnja

Ecru pajkice iz umetnega usnja
Ecru pajkice iz umetnega usnja

Ecru ali bele hlače so modni hit letošnje jeseni in zime, zato bodo idealna izbira tudi za novo leto. Oblecite jih s svetlim pulijem brez rokavov ali srebrnim oziroma zlatim topom z bleščicami, zraven obujte bež ali črne salonarje in pripravljeni boste tako za zabavo na prostem kot za elegantno večerjo.

Zara
Zara

Hlače z živalskim vzorcem

Hlače z živalskim vzorcem
Hlače z živalskim vzorcem

Če si želite biti letos bolj drzne, posezite po še enem letošnjem hitu – hlačah z živalskim vzorcem. Oblecite jih s črnim oversize blazerjem, ki ga skupaj potegnete s širokim črnim pasom, dodajte še viseče uhane s kamenčki in obujte črne salonarje. Podobno lahko skombinirate tudi hlače s katerim drugim vzorcem.

Asos
Asos

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!