fbpx

Ženske kopalke 2017: letos bodo ‘in’ kopalke iz osemdesetih

Letos se vračamo v osemdeseta! Takšne bodo namreč letos tudi kopalke, no vsaj trend je takšen. Moderne bodo torej visoko izrezane kopalke, pri katerih je vidna tudi bočna kost. Seksi in ženstveno, se strinjate?

Visoko izrezane kopalke so izoblikovale generacije osemdesetih. Visok pas, vidne bočne kosti ter izrez do ‘tam’, bikinke ali enodelne kopalke, vse to je bilo pokazatelj, kako ekstremno modno obdobje so bila osemdeseta. Danes se ta trend vrača. V takšni kopalkah so se pokazale že številne zvezdnice in modeli in videti je, da bodo te kopalke to poletje pravi hit.
PREBERITE ŠE: Teh 9 kosov imajo zdaj v omari najbolj modna dekleta na svetu


Čeprav so nekateri mnenja, da si jih lahko privoščijo le vitka dekleta, oblikovalka Amelia Lindquist (Solarium), ki je že lani s svojim fantom izdelala linijo kopalk, ki so jih navdihnile ‘bejbe iz osemdesetih’, drugačnega mnenja. “Ker ta izrez optično podaljša, je videti dobro na več postavah. Te kopalke po mojem mnenju ne predstavljajo modnega tveganja. Bolj jih vidim kot kopalke, ki s svojim izrezom proslavljajo žensko telo.”

Galerija – ženske kopalke 2017: letos bodo ‘in’ kopalke iz osemdesetih

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!