fbpx

Ženske poročne obleke 2019: najlepše obleke za tvojo sanjsko poroko

Kakšne so ženske poročne obleke 2019? Če še nimate svoje sanjske "it" obleke, vam predlagamo, da pobrskate za najlepšimi poročnimi trendi, kjer boste dobile navdih in se na koncu morda odločile za nekaj nepričakovanega, a naravnost fantastičnega.

Za vsa dekleta, ki se boste poročile v letošnjem letu, smo pobrskali za najbolj trendi poročnimi oblekami, za katere lahko brez dvoma trdimo, da spadajo med najlepše ženske poročne obleke 2019. Tukaj je 7 trendov, ki vam bodo pomagali pri izbiri sanjske poročne obleke.

Uporniška nevesta

Kako najbolj presenetiti na poroki? Morda tako, da si za poročno obleko izberete nekaj, kar odstopa od standardov, torej razmislite zunaj okvirjev in se ne ozirate na to, kaj si mislijo drugi. Ena izmed bolj priljubljenih modelov tovrstnih poročnih oblek sta gotovo zanimiv hlačni kostim ali pajac, ki ju boste našle pri dizajnerjih, kot sta Lela Rose in Galia Lahav. Bonus? Takšno obleko boste zlahka reciklirale in ponovno uporabile.

Pentlje

Letos so v modi velike pentlje, ki smo jih lahko opazili tudi pri poročnih oblekah Caroline Herrera. Ta prisrčen detajl zagotovo samo še polepša že tako romantično opravo. Pentljo si lahko tako omislite na hrbtu, na ramenih, lahko pa je tudi spredaj.

Napihnjeni rokavi

Stil, ki je bil priljubljen v 30. letih prejšnjega stoletja, se danes vrača v posodobljeni različici. S tovrstno obleko boste dajale videz nekoliko skromnejše neveste, a zato nikakor manj lepe. Napihnjeni rokavi so lahko 3/4 dolžine ali pa lahko pokrivajo celotno roko – to je seveda odvisno od vašega osebnega okusa – če pa boste želele k takšni obleki dodati nekaj seksapila, potem izberite napihnjene rokave, ki so narejeni iz prosojne čipkaste tkanine.

Osupljiva ogrinjala

Kadarkoli opazimo nevesto, ki ima poročno ogrinjalo, nam zastane dih. Za ta nekoliko nenavaden kos se odloča več in več nevest. Kaj torej izbrati? Ne glede na to, ali boste izbrale lažjo čipkasto različico ali pa težjo tkanino z vezenino, boste dajala vedeti, da ste tudi na svoj poročni dan močne in samozavestne.

Pepelka na plesu

Dekleta, ki si želijo na svoj poročni dan biti čimbolj podobne pravljični Pepelki, vedo, da iščejo največjo možno poročno obleko v trgovini. Ne bojijo se, da na svoj najlepši dan v življenju naredijo vtis mogočnosti, in nikomur ne bodo dovolile, da jim govori, da je obleka “preveč napihnjena”. Samo za prave princeske in kraljice.

Midi obleka

Razkošne poročne dolge obleke niso vaša prva izbira in se v njih ne bi počutile kot ve same? Morda razmislite o midi dolžini obleke. Ta je nekoliko krajša od standardne poročne obleke (konča se nad gležnji), hkrati pa lahko tako nevesta pokaže svoje čeveljce in ne rabi skrbeti, kdaj bo stopila na obleko in padla. Če se boste vseeno odločile za razkošno poročno obleko, bo morda midi obleka pravšnja izbira za poročno zabavo?

Eksplozija barv

Si upate biti nevesta, ki na svoji poroki ne nosi bele obleke? Če ste pripravljene na ta izziv, boste vesele, da barvno poročno obleko odobrava sama kraljica poročnih oblek, Vera Wang. Si drznete?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!