Najboljši prirezovalniki brade: kako najti takšnega, ki je kot nalašč za vas?

Kateri so najboljši prirezovalniki brade in kako najti takšnega, ki vam bo najbolj ustrezal?

Vas zanima, kateri so najboljši prirezovalniki brade, ki bodo najbolje ustrezali vaši bradi, da bo ta urejena in prijetna na dotik? Kot veste, je danes dejstvo, da brada dela čudeže, je neizpodbitno. Moškega lahko iz bojazljivega mladeniča v hipu spremeni v neustrašnega bojevnika.

Čeprav je britje za moške nekaj vsakdanjega, pa mnogi še vedno ne upoštevajo zlatega pravila, ki pravi, da bi moralo britje potekati v isti smeri, kot rastejo dlake na obrazu. Na ta način je mogoče zmanjšati občutljivost kože in število vraščenih dlak. Strokovnjaki sicer priporočajo, da se pred britjem najprej stuširate in naoljite brado. Nato na obraz nanesite peno za britje in začnite z delom. Po končanem britju ne pozabite na brezalkoholni losjon ali balzam.

Ali upoštevate zlato pravilo britja?
Ali upoštevate zlato pravilo britja?

Ne glede na to, kakšna oblika brade vam je najbolj pri srcu, morate za svoj videz redno skrbeti. Na trgu se nahaja kopica najrazličnejših prirezovalnikov brade, zato se lahko proces izbiranja zavleče v neskončnost.

Da bo vaša odločitev nekoliko lažja, smo se odločili, da za vas opišemo 7 korakov, s pomočjo katerih boste prišli do popolnega prirezovalnika brade.

  1. Kakovosti izdelka dajte prednost pred njegovo ceno. Izberite takšen brivnik, ki ga bo mogoče uporabljati še dolgo časa. Kakovostni i modeli so ponavadi vsaj delno (vključno z rezilom) izdelani iz nerjavečega jekla.
  2. Pomislite na to, ali boste napravo uporabljali za suho ali mokro britje. Za različne tipe odstranjevanja dlak obraza se namreč uporabljajo različni sistemi britja. Še posebej pozorni bodite na vprašanje, ali je brivnik vodoodporen. V kolikor temu ni tako, ga ne boste mogli uporabljati pod tušem.
  3. Prepričajte se, da prirezovalnik ponuja nastavitve za različne dolžine brade. Svoj videz boste tako ob vsakem britju prilagajali svojim željam.
  4. Ali potrebujete brezžični ali žični brivnik? Prvi vas bo navdušil s svojo fleksibilnostjo, saj ga bo mogoče uporabljati praktično kjerkoli. Drugi se lahko pohvali z večjo količino proizvedene energije, prav tako pa ne povzroča skrbi, povezanih s praznjenjem energije.
  5. Pozabiti ne smemo niti na kvaliteto rezila. Pred nakupom se prepričajte, da so britvice nastavljive in zamenljive, hkrati pa izdelane iz nerjavečega jekla.
  6. Preverite, katere dodatke dobite v paketu z brivnikom. Med urejanjem brade boste namreč potrebovali različna rezila, brivne nastavke, olje in glavnik.
  7. Večina brivnikov je preprostih za uporabo, njihovo čiščenje pa ne zahteva veliko truda. Kljub temu je napravo vredno preizkusiti, še preden se odločite za nakup.

Za konec prilagamo še seznam 7 vrhunskih prirezovalnikov brade, ki jih je mogoče kupiti v Sloveniji ali pa naročiti iz tujine.

GILLETTE ALL PURPOSE STYLER

GILLETTE ALL PURPOSE STYLER
GILLETTE ALL PURPOSE STYLER

Vodoodporni prirezovalnik blagovne znamke Gillette, ki se zanaša na tehnologijo Braun, se lahko pohvali z držalom z dobrim oprijemom. Združljiv je z brivnimi nastavki Gillete Fusion5.
gillette.co.uk

PURE ENRICHMENT TRYM II

PURE ENRICHMENT TRYM II
PURE ENRICHMENT TRYM II

Ta prirezovalnik pozornost vzbuja predvsem z elegantnim dizajnom. Ob nakupu modela Trym II se boste razveselili 4 brivnih nastavkov, rezila iz nerjavečega jekla in izjemno vzdržljive baterije s polnilno postajo.
pureenrichment.com

ANDIS MULTITRIM TRIMMER

ANDIS MULTITRIM TRIMMER
ANDIS MULTITRIM TRIMMER

Brezžični brivnik MultiTrim vključuje litij-ionsko baterijo, ki uporabnikom pred ponovnim polnjenjem zagotavlja 90 minut neprestane uporabe. Po zaslugi univerzalne napetosti vas bo lahko spremljal povsod po svetu. Za prikazovanje stanja baterije poskrbi LED indikatorska lučka.

international.andis.com

CONAIR I-STUBBLE FLEXHEAD TRIMMER

CONAIR I-STUBBLE FLEXHEAD TRIMMER
CONAIR I-STUBBLE FLEXHEAD TRIMMER

Na podoben način kot Andis MultiTrim Trimmer deluje tudi prirezovalnik podjetja Conair. Njegova baterija je resda nekoliko šibkejša, a se zato ponaša z gibljivo glavo, ki omogoča boljše prilagajanje linijam vašega obraza.
conair.com

WAHL PROFESSIONAL PEANUT CLIPPER

WAHL PROFESSIONAL PEANUT CLIPPER
WAHL PROFESSIONAL PEANUT CLIPPER

Wahlov prirezovalnik, namenjen profesionalcem, navdušuje z zanimivim imenom, po katerem je mogoče sklepati, da je namenjen lupljenju oreščkov. Od drugih naprav se najbolj razlikuje zavoljo edinstvenega dizajna. Ob nakupu boste dobili tudi glavnik, krtačo in olje za brado.
wahlpro.com

REMINGTON TOUCH CONTROL MB4560

REMINGTON TOUCH CONTROL MB4560
REMINGTON TOUCH CONTROL MB4560

Ta strižnik vključuje digitalni zaslon na dotik, ki omogoča prilagoditev hitrosti in dolžine striženja. Ponaša se s kar 175 nastavitvami dolžine in z baterijami na litijev pogon, ki zagotavljajo do 50 minut delovanja.
remington-europe.com

PHILIPS SERIES 900 BT9297/15

PHILIPS SERIES 900 BT9297/15
PHILIPS SERIES 900 BT9297/15

Phillipsov prirezovalnik z laserskim vodilom, ki projecira oster snop svetlobe in tako označi, katere dlake bodo prirezane, zagotavlja vrhunsko oblikovanje brade. Izberite lahko med 17 nastavitvami dolžine brade (med 0,4 in 7 mm).
philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Lahko vsak med nami postane milijonar z minimalnim investiranjem?