Škornji v svetlih barvah (Foto: IG longchamp)

Ženski čevlji 2020: 6 modnih čevljev za jesen, ki jih nestrpno pričakujemo

Skoraj je že čas, da pustimo poletje za sabo in lahkotne sandale zamenjamo za nov sijoč par čevljev. Od vodoodpornih gumijastih škornjev, do oprijetih škornjev čez kolena - to so najlepši ženski čevlji za jesen 2020.

Preveri tudi

Pred vami je šest trendov, ki bodo zaznamovali modno jesen 2020. Katere čevlje boste izbrale tokrat?

Čevlji “Mary Jane”

Foto: IG mytheresa.com

Čevlji “Mary Jane” so nazaj, v vseh oblikah, stilih in barvah, ki si jih lahko zasmislite. Od dekliških platform do čudovitih sinje modrih barvnih odtenkov z mačjimi petkami – letos boste lahko izbirale med tisoč in enim modelom.

Gumijasti škornji

Foto: IG hunterboots

Najverjetnje najbolj praktičen čevelj te jeseni so gumijasti škornji, ki so ponovno v trendu, le da letos posežite po nekoliko masivnejših modelih. Vodoodporni in udobni vas bodo peljali skozi jesen in po vsej verjetnosti tudi skozi milo zimo.

Škornji čez kolena

Foto: IG misterbenson_

Škornje čez kolena smo lahko videli na modnih pistah Proenze Schouler, Victorie Beckham in pri Balmainu. Oprijeti škornji čez kolena nikoli ne bodo šli iz mode, zato o njih razmislite kot o investiciji in se ne bojte za dober par odšteti nekoliko več.

Sandali s platformo

Foto: IG rochasofficial

Sandali s platformo ne gredo nikamor. V hladnejših nočeh jih kombinirajte z udobnimi volnenimi hlačnimi nogavicami.

Okrasje iz imitacije dragih kamnov

Foto: IG jeffreycampbell

Tudi okrasje na čevljih ne gre nikamor. Na voljo bodo tako imitacije dragih kamnov, kot biseri, zakovice, bleščice, itd.

Škornji v svetlih barvah

Foto: IG longchamp

Na modnih pistah za jesen 2020 niso manjkali niti škornji v barvah mavrice. Morda letos svoje klasične rjave škornje zamenjate za barvito različico, ki bo pritegnila mnoge (zavistne) poglede.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!