Njen horoskop razkriva njene skrite želje: kaj v ljubezni pričakujejo ženske glede na svoje astrološko znamenje?

Spoznaj njene skrivnosti.

Ženske, rojene v znamenju bika, spretno skrivajo svoje občutke, ženske, rojene v znamenju tehtnice, pa lahko porabijo veliko energije za iskanje prave ljubezni.

Oven

So naivne do te mere, da preveč zaupajo. Dobijo vse, kar si zaželijo. Po srcu so mlade in uživajo v avanturah na vsakem koraku. Ljubijo jo lahko le močni moški, ki se znajo odzvati na agresivno naravo tega znamenja. Ženska v znamenju ovna je neodvisna in tekmovalna.

Bik

Skrivajo svoje občutke, dokler se ne odločijo pokazati, kdo so. Ko ljubite žensko, rojeno v znamenju bika, je pomembno, da veste, da potrebujejo čas, da spusti ljudi v svoje življenje. Živijo za stabilnost in dolgotrajna razmerja.

Dvojčka

So vedno v gibanju in si želijo, da jih stalno motivirate. So radovedne. Če želite ljubiti žensko v znamenju dvojčkov, morate biti sposobni biti v koraku z njo in ji slediti, sicer ji bo hitro dolgčas.

Rak

Je srčna in hladna. Izžareva močno držo, vendar je znotraj mehka kot svila. Pomembno je vedeti, kako se prebiti skozi te plasti. Ko vas bo končno spustila v njen svet, boste spoznali, da kljub temu, da so njeni občutki spremenljivi, ona živi za ljubezen in romantiko.

Lev

Je karizmatična in gre skozi življenje z zavidanja vrednim smislom za humor. Za svoje razmerje daje vse. Ko se boste zaljubili v njo, bo najbolj zvesta ženska, kar ste jih kdaj imeli. Če prekinete njeno zaupanje, vas bo zapustila in se ne bo več vrnila.

Devica

So skrbne in empatične, a znajo biti nekoliko težke. Nikoli ne bodo postale cinične, ne glede na to, kolikokrat jim boste zlomili srce. Odnose vedno začnejo od začetka in ne dovolijo, da bi jim prejšnje izkušnje zameglile presojo.

Tehtnica

Veliko svoje energije osredotočijo na iskanje ljubezni. Imajo odprt odnos do zunanjega sveta, pogosto skrivajo, kako se v resnici počutijo po razočaranjih. Ko imate radi žensko v znaku tehtnice, je pomembno, da se spomnite, da imajo velika pričakovanja, in če jih ne izpolnite, se lahko umaknejo.

Škorpijon

So stare duše, so eno najmočnejših znamenj astrologije. So zelo strastne, zato je vsak odnos z njimi intenziven in dramatičen. Ko ljubiš škorpijonko, ji moraš dovoliti, da nadzira stvari. Skrivajo svoje resnične občutke.

Strelec

So najbolj optimistične od vseh znamenj. Živijo za avanturo in so brezskrbne. Težko se ustalijo, ker imajo stalno potrebo po raziskovanju. Če vama uspe uskladiti vajine želje, lahko postanete enakovreden partner v vožnji vajinega življenja.

Kozorog

So potrpežljive in ambiciozne. Morajo se naučiti kako uravnotežiti delo in ljubezen. Ne marajo prehodnih odnosov in bodo veliko vložile v to, da bodo njihovi odnosi dolgoročni.

Vodnar

So edinstvene. Preveč mislijo in uporabljajo svoje ekscentrično taktiko skozi življenje. Veliko časa preživijo v svojih mislih. Pogosto se umaknejo iz odnosov, če jih ne razumejo. Ko gre za ljubezen do nje, je pomembno, da ji partner omogoči samostojnost.

Ribi

So skrivnostne in občutljive. Večino svojega življenja preživijo v izbiri. Ponavadi živijo v domišljiji in stvari vidijo takšne, kot jih želijo, in ne takšne, kot so v resnici. Ko gre za ljubezen, je pomembno, da jih podprete v vseh njihovih prizadevanjih, ne glede na to, kakšna so. Morate biti občutljivi in ​​romantični. Naučile vas bodo, kaj je ljubezen, a le dokler ji jo vračate.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je 5 astroloških znamenj, ki nikoli ne pozabijo, če ste jih prizadeli