Samsung Galaxy Z Fold2 5G: izboljšano delovanje za popolnoma drugačno mobilno izkušnjo

Samsung je končno svetu v celoti pokazal svojega predstavnika tretje generacije prepogljivih telefonov, najnovejši pametni telefon Galaxy Z Fold2 5G. Ta je močno izboljšan, poln novosti, hkrati pa prinaša popolnoma drugačno mobilno izkušnjo.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G združuje drzen dizajn in napredni inženiring. 15,75-centimetrski (6,2″) prepogljivi brezkončni O-zaslon zagotavlja še večjo uporabnost – brez da bi bilo potrebno odpreti drugi zaslon lahko preverite e-pošto, poiščete navodila za pot ali gledate svojo najljubšo vsebino. Ko prepogljivi telefon odprete, je na voljo 19,3-centimetrski (7,6″) glavni zaslon z minimalnimi okvirji in kamera brez zareze, ki vam s hitrostjo osveževanja pri 120 Hz nudi brezhibno delovanje. Telefon poganja 64-bitni osemjedrni procesor, na voljo je 12 GB RAM in 256 GB notranjega pomnilnika. Vse to dopolnjuje pet kamer: glavna kamera z 10 MP, sprednja selfie kamera s prav tako 10 MP in pa tri zadnje kamere, vse z 12 MP – ultraširoka, širokokotna in pa telefoto kamera.

Inovativna zložljiva oblika Galaxyja Z Fold2 5G nudi edinstveno mobilno izkušnjo na najvišji ravni. Galaxy Z Fold2 5G združuje način Flex z neprekinjenostjo aplikacij, kar zagotavlja razširjeno uporabnost in nemoteno prehajanje iz enega na drug zaslon. To vam omogoča, da si vsebino ogledate točno na takšen način, kot vam v tistem trenutku ustreza. V tem načinu je tudi zajemanje vsebine lažje kot kadarkoli prej. S Capture View vam zdaj ne bo treba zapreti aplikacije za kamero, da bi si lahko ogledali fotografijo ali videoposnetek, ki ste ga pravkar zajeli. Ta se bom prikazal na spodnji polovici zaslona, kamera pa bo še vedno delovala na drugi polovici.
Vsebine lahko zajemate tudi tako, da v posnetek vključite perspektivo fotografa in motiva. S hkratno uporabo glavnega in prepogljivega zaslona boste lahko dogajanje okoli vas zajeli iz dveh strani.

Prednosti odprtega zaslona lahko izkoristite s funkcijo več odprtih oken (Multi Active Window). Z uporabo te napredne funkcije boste imeli še več nadzora, hkrati pa boste lahko hkrati imeli odprte datoteke v različnih aplikacijah in si jih postavili eno ob drugo za hkratno uporabo 10 . Integracija aplikacij App Pair in Edge Panel pa vam bo nudila še več udobja. Z enostavnim potegom po zaslonu boste lahko besedilo, fotografije in druge dokumente enostavno prenesli iz ene aplikacije v drugo izbrano aplikacijo.

Samsung Galaxy Z Fold2 5G

Samsung na podlagi svoje dolgoletne Galaxy dediščine še naprej premika meje mobilnih inovacij. Z Galaxy Z Fold2 5G lahko uporabniki zahvaljujoč podpori za 5G uživajo v izjemnih hitrostih prenosa, hkrati pa baterija s 4.500 mAh in superhitro polnjenje zagotavljata dovolj energije za ves dan. Galaxy Z Fold2 5G nudi tudi brezžično povezavo Samsung DeX za še več produktivnosti, medtem ko lahko s tehnologijo UWB, ki je vgrajena v napravo, enostavno in hitro delite datoteke, fotografije in videoposnetke s funkcijo Nearby Share. Uporabniki Galaxy Z Fold2 5G lahko prav tako dostopajo do storitve Galaxy Z Premier – skupina
strokovnjakov vam bo tam nudila podporo, da boste lahko še bolj uživali v izkušnji, ki jo nudi prepogljivi telefon. Prav tako lahko uporabljajo tudi Samsung Care+, ki zagotavlja enkratno zaščito naprave pred naključnimi poškodbami v enem letu od datuma nakupa.

Galaxy Z Fold2 5G bo na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi na približno 40 izbranih trgih od 18. septembra 2020. Prednaročila so že odprta. V Sloveniji je priporočena maloprodajna cena 1.999 evrov.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!