fbpx

Ženski zimski plašči 2019/2020: 4 trendi, ki dokazujejo, da je klasika vendarle večna!

Kateri so najlepši ženski zimski plašč 2019/2020, ki dokazujejo, da je ni čez klasiko? Predstavljamo vam 4 top trende.

Jesenski oziroma zimski plašč je prva pomembna investicija te sezone. Če z njo ne boste zgrešili, potem boste najverjetneje dobri še za nekaj naslednjih sezon. Še posebej zato je treba pri plaščih morda kdaj pozabiti na hipne modne trende in se osredotočiti na nekaj večnega. Letošnji trendi za zimske plašče so tako še kako dobrodošli – izbirate lahko namreč med XXL-plašči, elegantno krojenimi plašči, plašči v obiki ogrinjal in črno klasiko. Vsi našteti trendi so bolj ali manj klasika, nekaj, kar naslednje leto ne boste pospravile nekam zdaj v omaro ali pa podarile naprej.

Ženski zimski plašči 2019/2020

Plašči XXL

Plašči XXL (Foto: IG @nordicstylereport)
Plašči XXL (Foto: IG @nordicstylereport)

XXL-plašč je vaš zavetnik vsakič, ko želite tisti “it” ulični videz, ki ga ustvarite z džinskami, pulovrom s puli ovratnikom in po možnosti z gležnjarji s kvadratno konico, ki so letos v trendu. Tak plašč lahko “poženščite” z dodatkom pasu, s katerim boste še dodatno dale vedeti, da imate letošnje modne trende v malem prstu.

Ogrinjala

Ogrinjala (Foto: IG @trendsspotter)
Ogrinjala (Foto: IG @trendsspotter)

Ne, ogrinjalo ni več namenjeno le Rdeči kapici, letos je namenjeno vsem modnim ženskam. Je ženstven, romantičen in lahek za kombiniranje. Tako bo odlično videti v kombinaciji z džinskami, pulijem in škornji do kolen, kot tudi če ga boste oblekle preko obleke ali krila in na glavo poveznile klobuček.

Elegantno krojeni plašči s pasom

Elegantno krojeni plašči s pasom (Foto: IG @bouguessa)
Elegantno krojeni plašči s pasom (Foto: IG @bouguessa)

S tem res nikoli ne boste zgrešile. Elegantno krojeni plašči, ki za žensko silhueto poskrbijo s pasom, bodo vedno v modi. Ker so več kot le trend, so STIL. Če še takšnega plašča nimate v omari, je letošnja jesen pravi čas z nakup, saj so tovrstni plašči med štirimi najpomembnejšimi modnimi trendi.

Črni plašč

Črni plašč (Foto: IG @modbymonique)
Črni plašč (Foto: IG @modbymonique)

Še en plašč, ki ne bo nikoli iz mode. Če ne želite “preprostega” črnega plašča, mu za poživitev dodajte kakšno broško, kombinirajte z barvitimi šalom (seveda glede na preostali del outfita), ali pa že v osnovi kupite takšnega, ki ima kovinske dodatke (morda na pasu, na ovratniku ali na rokavih).

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.