fbpx

Ženski zimski plašči 2020/2021: 5 trendov, v katere se vam splača vložiti

IG Jodie la petite frenchie

To so ženski zimski plašči 2020/2021, v katere se po mnenju našega uredništva res splača vložiti!

Trendi pridejo in grejo, dobro izbrani plašči pa lahko z vami ostanejo več let, saj izražajo šik eleganco. In ženski zimski plašči 2020/2021 to vsekakor imajo! Predstavljamo vam pet trendov, v katere se brez dvoma splača vložiti!

Bež plašč

To je bila, ostaja in še bo brezčasna eleganca, ki je vse prej kot dolgočasna. Toni kamelje barve in klasični kroji delujejo izjemno šik, za svežino pa lahko vedno dodate broško, pas ali pa ruto oziroma šal!

Vpadljivo ogrinjalo

Ogrinjala se vračajo in nikoli niso bila videti tako praktična, kot so za sezono 2020/2021. Ogrinjalo bo vedno poskrbelo za zelo urejen videz, če pa ga kombiniramo še z dobrimi škornji ali pa zlatim nakitom, pa smo dosegle njegov maksimalni učinek. Letos izberite takšnega, ki ima v sebi retro glamur, seveda pa boste v široki ponudbi našle tudi takšne, ki so vodoodporni.

Maksi plašč, ki sega do tal

Dolgi plašči celotnemu videzu takoj dodajo nekaj več prefinjenosti. Kajti vsi obožujemo vsak nekaj dramatičnosti! Za pravo »dramo« izberite vpadljive barve ali usnje, sicer pa nikoli ne boste zgrešile s staro dobro črno barvo ali pa s plašče v karo vzorcu.

Podloženi plašči

Za športno-elegantni stil izberite podložen plašč – kratkega za toplejše vreme, prevelikega za dni, ko je mrzlo. Za bolj športni videz priporočamo svetle barvne odtenke, za nekoliko bolj klasičen pristop pa zemeljske tone.

Trenčkot

Trenčkot se letos ne misli posloviti, in to z dobrim razlogom. Dobro krojen trenčkot je popoln za spremenljivo mlačno vreme, skoraj vsakemu stajlingu pa doda piko na i – naj bodo to džinske in navadna bela majica ali pa svilena večerna obleka. Odličen je tudi za plastenje, kar je v jesenskih mesecih (in ob mili zimi) praksa.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!