4 根中熟香蕉(正确弯曲) 40 克黄油 2 汤匙花蜜 2 个蛋清 20 克淀粉 少许肉桂和柠檬豆蔻汁 融化一半黄油,快速煎炸去皮的香蕉。在...
4 srednje zrele banane (pravilno ukrivljene)
40 克 黄油
2 jedilne žlice cvetličnega medu
2 jajčna beljaka
20 g jedilnega škroba
ščepec cimeta in kardamona
柠檬汁
Raztopimo polovico masla in na hitro popečemo olupljene banane. Na ostanku soka banan in masla karameliziramo med. V dva beljaka umešamo jedilni škrob, ki mu dodamo kardamon in cimet. V posodi raztopimo preostanek masla, v katerem ocvremo prej pripravljeno testo, oblikuje se nam posteljica, v katero položimo banano in jo prelijemo s toplo medeno karamelo.
Postrežemo toplo kot sladico.
食谱是在天使餐厅准备的,
卢布尔雅那墨卡托中心
www.kaval-group.si/angel