为了准备无麸质新年巧克力饼干,我们不需要特殊的配料,例如无麸质面粉,因为所有必要的配料都可以在库存充足的食品储藏室中找到。
Hrustljavi čokoladni piškoti, ki ne vsebujejo moke in mlečnih izdelkov bodo zadovoljili vse strastne čokaholike. Še posebej pa jih bodo veseli vsi, ki se morajo izogibati glutenu.
成分:
- 200 克 榛子粉
- 100 克 杏仁粉
- 250 g rozin
- 200 克 黑巧克力
- 1 vrečka vanilijevega sladkorja v prahu
- 3勺糖
- 4个鸡蛋
- 盐少许
- sok polovice pomaranče
过程:
Rozine očistimo in za približno 10 minut namočimo v soku polovice pomaranče. Temno čokolado zmeljemo in jo dodamo v skledo z rozinami. Dodamo tudi mlete lešnike, mandlje, sladkor, sol, vanilijev sladkor in 4 jajca. Vse skupaj dobro premešamo, da dobimo gladko testo. Pekač obložimo s papirjem za peko in pečico ogrejemo na 180 stopinj. Na pekač z žlico polagamo enako velike kupčke mase. Piškote pečemo približno 10 minut.