葡萄酒和奶酪是经典的烹饪组合。几千年来我们一直在一起享受它们。众所周知,古希腊人将奶酪磨碎放入酒杯中。这可能就是制作用于葡萄酒的奶酪杯配方的想法的来源。听起来不错,但布兰迪·米洛伊发布的食谱引起了争议,并在网上引起了不小的风暴。
Nedavno je priljubljena kuharica Brandi Milloy objavila videorecept za sirove kozarčke za vino, kulinarično inovacijo, ki je naletela na velik (večinoma negativen) odziv in povzročila pravi vihar (v kozarcu?).
阅读更多: 食谱:土豆煎蛋配火腿和奶酪
虽然他们是 vino in sir domala naravna kombinacija, pa se marsikdo ne strinja, da so ti kozarčki iz sira dobra ideja, in se nad šilci iz čedarja odkrito zgražajo. Odločitev, ali sodijo med kulinarične kikse ali ne, prepuščamo vam, še pred tem pa vam zaupamo, kako jih naredite. Povsem preprosto.
Naribate čedar, ga 30 sekund segrevate v mikrovalovni pečici in to ponavljate toliko časa, da se povsem stopi. Nato stopljeni sir prelijete v globoke silikonske modelčke in pustite, da se sir ohlaja 30分钟. Nato jih iz modelčka odstranite in izdolbete. Najboljše pri vsem skupaj je, da vam teh kozarcev pozneje ni treba pomivati, saj jih preprosto pojeste!
Videorecept za kozarčke iz sira za vino: