Zimski glamping v Gozdih vilah

Ko združimo glamur in kampiranje (camping) dobimo izpeljanko glamping. Ko združimo glamping in zimo pa dobimo noro dogodivščino.

Glamurozni kamping ni nekaj novega, vsekakor pa je izkušnja kampiranja pozimi, v snegu in s temperaturami pod ničlo nekaj nepozabnega. V času prihajajočih praznikov bomo prav to lahko doživeli v Gozdih Vilah v Camping Bled. Gre za takoimenovane zimske vikende, simpatične lesene hiške, ki so jih poimenovali Gozdne vile in so plod projekta Lushna. Ti so glamping destinacijo na Bledu oblikovali že leta 2009. Gozdne vile so postavljene v odmaknjenem delu kampa in obkrožene z zelenjem, v tem času leta večkrat tudi s snegom, sicer pa nedaleč od Blejskega jezera. Kot se za glamping spodobi, obiskovalcev zeblo ne bo, pravzaprav se lahko razvajamo še z wellness storitvami, po želji pa ”glampiranje” vključuje tudi romantično vročo kopel na prostem.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
www.sava-hotels-resorts.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!