fbpx

Zložljivo električno kolo S-BIKES iz Slovenije

Zložljivo električno kolo S-BIKES prihaja iz Slovenije

Slovenska blagovna znamka S-BIKES z inovativnim konceptom kaže novo smer urbane mobilnosti. Električno zložljivo kolo odgovarja na potrebe sodobne mobilnosti z izdelkom, ki je oblikovalska ikona, združuje visokokakovostne komponente in odpira nove možnosti uporabe.

Električna kolesa predstavljajo nov trend urbane mobilnosti. Vse bolj zasedena mestna središča, potreba po gibanju in želja po svobodi so glavni dejavniki za močan razcvet tovrstne panoge. Sodobnemu trendu se pridružujemo tudi Slovenci z lastno blagovno znamko S-BIKES, ki so jo razvili v podjetju Špan d.o.o. Njihov prvi produkt – S-BIKES Smart 01 je že na voljo prvim slovenskim kupcem po promocijski ceni 999 evrov.

Koga ste opazili prej? Prelestno e-kolo ali prelestno dekle?
Koga ste opazili prej? Prelestno e-kolo ali prelestno dekle?

S-BIKES Smart 01 spreminja pogled na rabo kolesa. Okvir električnega kolesa je namreč zložljiv. Zloženo kolo je po zaslugi lahkega okvirja kolesa mogoče pospraviti v praktično vsak prtljažnik osebnega vozila ali ga celo zložiti pod mizo v pisarni. Okvir kolesa ima vgrajeno Samsungovo baterijo (7800 Ah, čas polnjenja znaša 5 ur), ki omogoča polnjenje prek običajne električne vtičnice. Baterijo je mogoče polniti tudi ločeno od kolesa. Po zaslugi zmogljivega motorja in elektronike pomaga kolesarju do kar 65 kilometrov oddaljenih ciljev. Ponaša se s sedmimi prestavami in menjalnikom Shimano.

PREBERITE ŠE: Električna kolesa 2016: e-kolesa, ki obračajo poglede

S-BIKES po zaslugi USB vtičnice omogoča polnenje pametnega telefona.
S-BIKES po zaslugi USB-vtičnice omogoča polnenje pametnega telefona.

Kolo S-BIKES Smart 01 ima pet načinov delovanja, ki jih uporabnik enostavno izbira prek krmilnika Eco-Sport. V eko načinu je prilagojen maksimalni doseg kolesa, medtem ko športni način omogoča že kar adrenalinske pospeške. Dodatno uporabnost kolesa omogoča tudi serijsko vgrajena vtičnica USB, ki omogoča polnjenje električnih naprav, kot so mobilni telefoni, navigacijske naprave ali prenosni računalniki.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sbikes.si

Zastopstvo:
Špan d.o.o.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.