没有什么比冰淇淋更能抵御夏日的炎热了。尤其是如果是自制的!如果您认为自己必须成为一名糖果师才能制作这款排名第一的冷冻甜点,那么您就大错特错了。自制水果冰淇淋的配方将以其简单性和最终效果给您留下深刻的印象!
Ko vlada 狗发烧 in si zaželite nekaj sladkega, je 冰淇淋 vedno najboljša poletna osvežitev, ki ji podležejo vse generacije. Nič čudnega, da je najbolj priljubljena poletna sladica, ki jo lahko z res malo truda in kuharskega znanja pripravite tudi sami doma.
Tokrat imamo za vas recept za 自制冰淇淋 s sadjem:
阅读更多: 食谱:仅用三种成分的纯素巧克力布丁
Recept za domači sladoled s sadjem:
自制水果冰淇淋的材料:
- 500 毫升酸奶
- 500 毫升甜奶油
- 350克糖
- 300 克水果(覆盆子、桃子、草莓...)
自制水果冰淇淋的制作过程:
Najprej na koščke nasekljate sadje in ga z 200 grami sladkorja kuhate, dokler se sladkor povsem ne stopi. Omako nato ohladite in zmiksate, če ne želite imeti v sladoledu celih koščkov sadja. Ko je omaka pripravljena, se lotite stepanja smetane skupaj s 150 grami sladkorja, ki jima dodate še jogurt in malo manj kot tri četrt sadne omake. Dobro premešate in za okoli 10 ur postavite v zamrzovalnik. Po nekaj urah je smiselno maso še enkrat zmiksati, da odstranite morebitne kristalčke. Pred postrežbo sladoled prelijete s preostankom omake. Pa dober tek!