10 enostavnih navad, s katerimi boste ustvarile srečnejšo različico sebe!

Sreča je v malenkostih!

Včasih lahko malenkosti v življenju spremenijo praktično vse. Tudi zato smo se tokrat posvetili navadam, zaradi katerih boste odkrile v sebi popolnoma drugačno različico sebe. Dovolite si biti srečne!

Navada je železna srajca! A, v kolikor želite srečnejše življenje, potem bo treba nekaj spremeniti. Tu so navade, ki po mnenju strokovnjakov ustvarjajo srečnejše življenje. To si zaslužimo prav vsi.

1. Brez slabe vesti si privoščite “sladko”

via GIPHY

Vam paše sladko? Sladico si privoščite kadarkoli želite in ne imejte zaradi tega slabo vest! Sladice, v mejah normale, naj vam ne povzročajo skrbi in krivdnih občutkov.

2. Poskrbite za svoje telo

via GIPHY

Poiščite obliko vadbe, ki vas zabava, vam ustreza in jo redno izvajajte. Prav tako si privoščite izdelke za nego, ki popolnoma ustrezajo vaši polti. Skrb zase je najboljše, kar si lahko podarite!

3. Nehajte se primerjati z drugimi ženskami

via GIPHY

Primerjave z drugimi ženskami so popolnoma brezsmiselne. Vsaka od nas ima pomanjkljivosti. In vsaka stvari, ki so lepe. Imejte rade sebe in svoje telo in pozabite na druge.

4. Bodite zadovoljne pred ogledalom

via GIPHY

Pohvalite se vsakič, ko se pogledate v ogledalo. Ker ni nič bolj seksi kot samozavest, pohvale pa jo dvignejo v nebo, ne glede na to, od koga prihajajo. Poskusite. Zares sede!

5. Številka je le številka

via GIPHY

Ne obremenjujte se s konfekcijsko številko, ki jo nosite, razen če je konfekcijska številka posledica debelosti, ki ogroža vaše zdravje. Eno je, da poskušate shujšati, da bi bili bolj zdrave, drugo pa, da se iz čiste norosti poskusite spraviti v številko, ki nikoli ni bila vaša! Ideali so popolnoma precenjeni!

6. Ljudi, ki vas obdajajo izbirajte modro

via GIPHY

Iz svojega življenja izbrišite osebe, za katere se zdi, da slabo vplivajo na vas. Raje se obdajte s posamezniki, ki vam na obraz narišejo nasmeh!

7. Imejte lastne prihranke

via GIPHY

Za osebno srečo ter samostojnost je pametno imeti osnovne prihranke za čase, ko se lahko znajdemo v težki življenjski situaciji. In tudi zato, da si lahko včasih spontano privoščite potovanje ali čevlje za dušo!

8. Ne kupujte na razprodajah in ne kupujte poceni

via GIPHY

Sreča se ne skriva v hitrih in poceni nakupih, ki se zgodijo spontano. Ti dolgoročno ogrožajo vašo finančno varnost. Najboljši občutek je, ko se odpoveš takšnemu spontanemu nakupu in prihraniš denar za tisto stvar, ki jo boš resnično uporabljala!

9. Pri moških bodite izbirčne

via GIPHY

Začnite se izogibati fantom, ki si ne zaslužijo niti minute vašega časa. Skrajni čas je, da v svoje življenje vključite samo tiste, ki vas v celoti zaslužijo in si želijo.

10. Postavite se zase

via GIPHY

Ko menite, da si nekaj zaslužite, naj vas ne bo sram to tudi izpostaviti! Tako v službi kot tudi v odnosih z bližnjimi. To bo ogromno prispevalo vaši samozavesti. Kar je izjemno pomembno!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Preverite, kako se počutijo vaši močni prijatelji, običajno so oni tisti, ki krvavijo v tišini!