10 razlogov, zakaj morate biti hvaležne, da imate obline

Foto: Envato

Številne ženske so ponosne na svoje obline, medtem ko je na drugi strani ogromno tudi takih, ki menijo, da bi morale shujšati, saj si želijo biti vitke. Naj vas pomirimo, da imajo moški po večini raje ženske z oblinami, zato je skrb popolnoma odveč.

Vedno obstajajo debate o tem ali so privlačnejše vitkejše ženske ali tiste z oblinami. In ne glede na trend suhih žensk vidimo, da so človeški okusi zelo različni. Ne glede na osebne preference, bi morala biti vsaka ženska z oblinami ponosna nanje. Pa poglejmo zakaj.

Foto:v Unsplash

1. Ni vam potrebno zapravljati za push up modrčke in podložene hlače, ki naredijo večjo zadnjico.

2. Primerjajo vas celo z Jennifer Lopez, Kim Kardashian in Beyonce. Ni mogoče zanikati, kako privlačne so te ženske.

3. Nekatere ženske se celo življenje trudijo doseči obline, ki jih imate vi.

4. Obleke vam pristajajo, saj ne visijo z vas.

5. Obstaja možnost, da razvijete poseben slog oblačenja, saj se morate zaradi oblin zateči h kakšnim ustvarjalnim rešitvam oblačenja.

Foto: Pexels

6. Vaše obline delujejo kot droga na večino moških – nemogoče se jim je upreti.

7. Študije so pokazale, da imajo ženske z večjo zadnjico večjo raven omega-3 maščobnih kislin v telesu, te pa so pomembne za razvoj možganskih celic.

8. Imate vse možnosti za daljše življenje, saj so raziskave pokazale, da ima maščoba iz bokov pozitivni učinek na zdravje arterij.

9. Vaše telo je ustvarjeno za ples, še posebej za vse latino ritme.

10. Obline so odlične za objeme in božanje.

Naslednjič, ko boste skeptične in nesamozavestne v svoji koži, se nasmejte in z dvignjeno glavo pojdite naprej, saj s svojimi oblinami izžarevate energijo boginje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!