10 razlogov, zakaj si lahko srečen, da poznaš strelca

Zakaj strelca preprosto potrebuješ v svojem življenju?

Strelci so lovci – iščejo znanje in čaščenje, predvsem pa veliko, veliko zabave! Ognjeni znaki namreč sovražijo dolgčas, zato bo strelec v tvoje življenje zagotovo prinesel veliko vznemirljivih stvari. Strelec je tudi popolni BFF (best friend forever – najboljši prijatelj za vedno), za katerega nikoli nisi vedel, da ga pravzaprav potrebuješ. Pa si poglejmo, zakaj si lahko hvaležen za strelca v svojem življenju.

Strelec je vedno zabaven, ampak res vedno!

Strelec je vedno pripravljen na zabavo. Tudi če tebi do tega ni, bo poskrbel, da se ti dvigne razpoloženje, in bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da boš vsaj približno tako vesel kot on. Plesal bo, pel, pripovedoval šale … s tem bo okoli tebe širil nalezljivo pozitivno energijo.

Je aktiven prijatelj in rad ustreže

Strelec ne sedi na svojih lovorikah, ampak vedno gleda v prihodnost. Zlahka se dolgočasi, zato bo nenehno iskal novo dejavnost. Lahko gre za posel, lahko je le večerni izhod ali pa nova TV-oddaja. Strelec bo vedno iskal “naslednjo veliko stvar” in te z veseljem popeljal s seboj.

Strelec je aktiven prijatelj.
Strelec je aktiven prijatelj.

Želi si te razumeti in prišel bo do dna tvoje duše

Ko si s strelcem, nisi v tišini. Strelec je namreč na lovu za znanjem in želi najti globlji pomen. Kot prijatelj bo želel, da te razume in spozna v globino duše. Ne bo torej odnehal, dokler te ne spozna v popolnosti. To pa bo izkoristil tako, da ti bo lahko ustregel in da se bosta skupaj zabavala.

Kot naravni pozitivec ti bo izboljšal razpoloženje

Strelec je kronični optimist. Vedno najde način, kako izboljšati položaj in situacije tistih, za katere mu je mar. Njegova energija je nalezljiva, zato bo tudi tebe hitro navdal s pozitivnostjo!

Je svobodnega duha, zato bo osvobodil tudi tebe

Tako kot je nalezljiva njegova pozitivna energija, je nalezljiv tudi njegov svobodni duh. Z veseljem potuje in išče svobodo. Njegova osebnost pa bo osvobodila tudi tebe ali te spomnila, kako je, ko narediš nekaj, kar si TI želiš!

Je svobodnega duha, zato bo osvobodil tudi tebe.
Je svobodnega duha, zato bo osvobodil tudi tebe.

To, kar ima povedati o tebi, ti bo povedal v obraz

Strelec je neposreden. Ne ovinkari in vedno pove svoje mnenje. S tabo se ne bo igral igric, ampak ti bo povedal tisto, kar moraš slišati.

Potegnil te bo iz tvojega balončka in te vrgel v resničnost

Strelec je velik popotnik. Njegova radovednost nima meja. Zato vedno išče nove informacije, nove poglede na stvari, nove načine mišljenja. Kot prijatelj ti bo odprl um za alternativne poglede na stvari, za katere morda niti ne veš, da obstajajo. Razširi ti lahko razumevanje, s tem pa te ne bo zatrl.

Vedno ima v rokavu kak trik ali dva

Strelec vedno najde nove (in hitrejše) načine reševanja nalog. Ima bližnjico za tako rekoč vse! Morda je to kuhanje, morda način, kako zlagati perilo … Strelec bo vedno našel način, kako zadevo končati hitro in učinkovito.

Vedno ima v rokavu kak trik ali dva.
Vedno ima v rokavu kak trik ali dva.

Preizkušal bo tvojo potrpežljivost

Seveda ima tudi strelec kakšno svojo muho: je “leteč” in pogosto pozablja. Ker se njegove misli pogosto sprehajajo po prihodnosti, pozabi na sedanjost. S tem bo večkrat preizkušal tvojo potrpežljivost. Zamujal bo, prišel superpozno in po navadi čakal do zadnje minute. A kdo pravi, da morajo biti prijatelji popolni? Tudi njihove pomanjkljivosti nas lahko delajo močnejše.

Pripeljal te bo do cilja ne glede na vse

Strelec premika meje. Bori se za naslednjo avanturo. In če boš imel strelca ob sebi, boš počasi sam začel početi enako. Njegova energija je, kot smo že povedali, nalezljiva, zato te bo opogumil, da greš korak dlje, da “stopiš” močneje. Uspeh za strelca ni možnost, zanj je to dejstvo, je resničnost.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!