fbpx

Najboljši robotski sesalniki leta 2019: za kristalno čist dom

Najboljši robotski sesalniki 2019 bodo poskrbeli, da vas bodo ob prihodu domov pričakala kristalno čista tla.

Najboljši robotski sesalniki leta 2019 bodo resnično naredili vse, kar je v njihovi moči, da vam olajšajo čiščenje! V današnjem hitrem tempu življenja se namreč kaj hitro zgodi, da nam časa za gospodinjska opravila preprosto zmanjka. Se pa vsi zavedamo, kako lepo je imeti čist dom. Ko se vse sveti in lepo diši. Tehnologiji se gre zahvaliti, da lahko čiščenje prepustimo nekomu drugemu. Tudi ko nas ni doma. Ne, to ni čistilni servis, temveč robotski sesalnik.

Robotski sesalniki 2019 so sila praktični. Vsakemu robotskemu sesalniku, tudi tistemu cenovno ugodnemu, lahko nastavimo urnike čiščenja. Če robotski sesalnik podpira povezavo Wi-Fi, mu lahko čiščenje ukažemo kar prek aplikacije tudi takrat, kadar nas ni doma. Lahko jim ukažemo tudi, v katere sobe oziroma na kateri konec sobe ne smejo zaiti. Če si želite vedno čista tla in nad tem imeti popoln nadzor, potem je robotski sesalnik prava odločitev.

Najboljši robotski sesalniki 2019

iRobot Roomba 671

Model Roomba 671 je med uporabniki že nekaj časa izjemno priljubljen. Seveda k temu pripomore tudi poznana in zaupanja vredna znamka iRobot, ki ima z izdelavo robotskih sesalnikov že dolgoletno tradicijo. A Roomba 671 je resnično zelo preprost za uporabo. Upravljamo ga lahko tudi prek mobilne aplikacije in mu naročamo čiščenje tudi takrat, kadar nas ni doma. Ker omogoča Wi-Fi povezljivost, bo razumel tudi pametne asistentke, kot sta Alexa ali Googlova Asistentka.

Ecovacs Deebot N79S

Deebot N79S je eden izmed redkih cenovno ugodnih robotskih sesalnikov, ki se ponašajo s pametnimi kontrolami. Sesalnik je mogoče upravljati prek aplikacije in pametnih asistentk, kot sta Alexa in Googlova Asistentka. Pohvali se lahko tudi z izjemno močjo sesanja, zato bo lahko posesal tudi večje smeti. Poleg nastavljanja urnikov čiščenja in pošiljanja sesalnika v določeno sobo mu lahko ukažete tudi kakšna posebna opravila, kot je čiščenje robov ob steni.

iRobot Braava Jet m6

Tale pometalec/pomivalec nikakor ni poceni, a svoje delo naredi z odliko. Poskrbel bo, da bodo vaša tla vedno čista in sijoča. Je dovolj pameten, da se zna prek kamer in senzorjev usmerjati sam ter paziti, da se kje ne zatakne (kar se rado zgodi cenejšim modelom). Po nekaj čiščenjih zna tudi sam ustvariti zemljevid vašega stanovanja, v mobilni aplikaciji pa mu ukažete, katere sobe naj gre počistit.

Eufy RoboVac 11S

Odličen in cenovno ugoden robotski sesalnik je zaradi svojega nizkega profila pripravljen počistiti tudi težko dostopna mesta pod omarami. Njegova nastavitev je zelo preprosta, čeprav ta različica ne podpira komunikacije z mobilno aplikacijo. Urnike čiščenja tako nastavljamo prek priloženega daljinskega upravljalnika. Seveda lahko izberete drugo različico robotskega sesalnika, ki podpira ali aplikacijo ali povezavo prek Wi-Fi. Slednji k funkcijam doda še možnost postavljanja nevidnega zidu, da sesalnik ne zaide.

iLife V5s Pro

Pod 200 evri bi težko našli celovitejšo rešitev, kot je ta robotski sesalnik. Da ta ni od muh, potrjuje kopica zadovoljnih uporabnikov. Gre za cenovno ugoden sesalnik, ki poleg sesanja opravlja še funkcijo mokrega čiščenja. Poleg dobimo tudi daljše metlice, ki poskrbijo, da bodo čisti tudi sicer nedostopni robovi. Kot večina cenovno ugodnih sesalnikov tudi ta nima lastne mobilne aplikacije, temveč urnike čiščenja nastavljamo prek daljinskega upravljalnika.

iRobot Roomba i7+ s samodejnim odstranjevanjem smeti

Vsak robotski sesalnik se naposled napolni s smetmi, zato je treba posodo ročno izprazniti. Lahko pa izberemo robotski sesalnik v kombinaciji s postajo, ki omogoča samodejno odstranjevanje smeti. Tako je vedno pripravljen na novo čiščenje. Smeti pozneje odstranimo iz vrhnjega dela čistilne postaje. Sicer pa je model Roomba i7+ izvrsten robotski sesalnik, ki si, tako kot model Braava Jet m6, zapomni zemljevid prostora in ustvari najbolj optimalno pot čiščenja. Upravljamo ga lahko prek mobilne aplikacije oziroma pametnih asistentk.

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!