11 znakov, da ste našli svojo erotično sorodno dušo

Foto: IG couplegoals

Če je vaše spolno življenje tako razburljivo, da razmišljate, da bi pod svojo posteljo postavili gasilni aparat, je to znak, da ste našli svojo erotično sorodno dušo.

Ko ste se prvič znašli v postelji, ste imeli občutek, da bo drugače kot pri kateri koli drugi osebi. Mogoče ste mislili, da je bolje, da ne govorite o tem, kako fenomenalno vam je s to osebo, da ne bi “prekleli” tega sijaja, da strast ne bi izginila. Toda to je razlika med norimi avanturami za eno noč in erotičnimi sorodnimi dušami. Spolnega odnosa s sorodno dušo ni mogoče “prekleti” in spolna privlačnost ne izgine.

Bistvo je v povezavi med vama. Tudi ko ste izven spalnice, se čuti vaša spolna kemija. In čeprav je ta občutek fantastičen, obstaja globlja povezava med vama. Vse komponente sorodne duše morajo biti na mestu, da bo spolni odnos izjemen.

To je 11 znakov, da ste našli svojo erotično sorodno dušo. Preverite, koliko se v njih prepoznate.

Ne da se vam ven

Ko zavrnete načrte za večerni izhod, ker raje ostanete doma v postelji s partnerjem, je to zanesljiv znak. Tudi vaša najljubša restavracija v primerjavi z njim zveni nezanimivo.

Brez vaših navodil ve, kaj storiti

Kot je razloženo v Psychology Today, je spolna združljivost potrebna za užitek, pri erotični sorodni duši pa je zadovoljstvo zagotovljeno. Sta usklajena in oba natančno vesta, kaj storiti, da bo drugi doživel popoln užitek.

Daje vam pohvale

Z veseljem vas pohvali, tako v postelji kot zunaj nje. To je še en opomnik, da malo laskanja dela čudeže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple by 9GAG (@couple)

Je nesebičen/-čna

Ko ste s to osebo, nimate potrebe, da bi se pretvarjali, da ste doživeli vrhunec, ker je čisto vsak resničen. Vaša erotična sorodna duša vedno poskrbi za vaše zadovoljstvo, četudi to pomeni, da mora počakati.

Njegov/njen dotik vas navduši

Ko je med vami posebna kemija, dotik mezinca na roki sproži val navdušenja po vsem telesu.

Večerja ne mine brez dotika

Nič čudnega, če ne zdržita niti takrat, ko je pred vama najboljša jed. Psychology Today pravi, da so vaši instinkti povezani z dotikom in da jih znate uporabljati brez kakršnih koli navodil. Bodimo iskreni, pravi dotik ima res čudežni učinek.

Počutite se popolnoma udobno

Vsaka sled kompleksov, povezanih z videzom telesa ali spolnimi potenciali, zbeži skozi okno v trenutku, ko se znajdeta gola v isti sobi. Ko sta skupaj, se počutita udobno in prijetno, ne glede na to, v kakšnem položaju sta.

Želita preizkusiti nove stvari

Vsak med nami najde vzburjenje v določenih stvareh in eksperimentiranje s partnerjem, ki je vaša erotična sorodna duša, je resnično zabavno.

Drugi ljudje opazijo vajino kemijo

Če med vama obstaja nora ljubezenska kemija, jo lahko občutijo skoraj vsi v vajini bližini. Če jo prijatelji komentirajo, ste lahko prepričani, da ste našli svojo erotično sorodno dušo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Couple Goals (@couplegoals)

Ne fantazirate o drugih ljudeh

S to osebo ste tako srečni in zadovoljni, da nimate spolnih fantazij o nikomur drugem.

Vedno veste, da ste varni

Poleg sladke in vroče ljubezni, ki si jo delita, vesta tudi, da če eden od vaju želi za ustaviti, bo drugi temu brez vprašanj sledil. Brez zaupanja in varnosti ne morete imeti zdravih odnosov, še posebej, če gre za spolne odnose.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrološka znamenja, ki v vezi praviloma nikoli niso zadovoljna!