fbpx

12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019: svet rockabilly scene

12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019: svet rockabilly scene

Razmišljaš o novi tetovaži? Potem te pot mora zanesti na Gospodarsko razstavišče, kjer se bodo na enem mestu srečali tetovatorji, ljubitelji piercingov in rockabilly scene. Njihovi strojčki za tetoviranje bodo tri dni v akciji. Manjkalo ne bo niti dobre glasbe, plesalcev in drugih spektaklov, ki bodo poskrbeli, da vam bo dogodek ostal v spominu. Upamo tudi, da najdete navdih za novo poslikavo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
petek 8 € ; sobota in nedelja 10 €

Tetoviranje je fascinantna umetnost, ki se ji ljudstva pred našim časom niso mogla upreti, a tudi nas ni pustilo hladne. Izraz tetoviranje izhaja iz samoanščineTATU pomeni risati/označiti, vendar je v sodobnem kontekstu označevanje seveda dobilo nekoliko drugačen, z osebnostnim izražanjem povezan pomen.

Izraz tetoviranje izhaja iz samoanščine in pomeni OZNAČITI.
Izraz tetoviranje izhaja iz samoanščine in pomeni OZNAČITI.

V čast tej umetnosti bodo 12. leto zapored vsi radovedneži in tisti, ki jih je ‘tatu znanost’ obnorela, uživali v poslikavah ljudi z različnih delov sveta.

12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019 bo tudi letos združila tetovatorje z vsega sveta, ljubitelje pirsingov in razstavljalce. V živo si boste ogledali proces izdelave tetovaž, ki je na nek način pogled v zasebnost. Potegovali se bodo tudi za nagrade za najboljšo tetovažo v določeni kategoriji.

Zvezdam Tattoo Konvencije se bodo pridružili tudi glasbeni bendi, ki bodo poskrbeli za dober zvok, plesalci pa zato, da se bo ogrelo ozračje.

12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019 bo pestra!
12. Mednarodna Tattoo Konvencija 2019 bo pestra!

Organizatorji obljubljajo številne druge atrakcije, ki jih ne želijo razkriti. Obisk je torej obvezen, saj morate videti asa, ki se skriva v rokavu.

Karto lahko kupite že za 8 evrov, če se dogodka udeležite v petek. V soboto in nedeljo bo ta stala 10 evrov. Za tridnevno vstopnico boste odšeli 22 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sloveniatattooconvention.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!