15. SEMPL z vodilom: Vodi ali pusti umreti

15. SEMPL
15. SEMPL

Kaj prinašajo trendi v komunikacijsko medijski stroko skozi številne govorce razkriva jubilejni, že petnajsti SEMPL.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Grand hotel Bernardin

Organizator

Media Pool

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Od 49€ + DDV do 475€ + DDV

Medijski trendi se bodo združili na Obali, tokrat že petnajsti SEMPL po vrsti prinaša mnogo zanimivega. Vodilo letošnjega jubilejnega seminarja medijskih trendov je: Lead or let die. Torej – vodi ali pusti umreti.

Dogodek vsako leto prinaša trende v komunikacijsko medijski stroki, letos se fokusirajo na – voditi s primerom in obljubljajo primere dobrih prask, uporabnih vsebin in znanj. V ospredju bodo glamur in trendi v komuniciranju, obljubljajo nešteto možnosti za mreženje in zabavo, svojevrstno akcijo pa bo prinesel tekmovalni del SEMPLER v šestih kategorijah – Strateška uporaba medijskega spleta, Inovativna uporaba komunikacijskega kanala, Najboljša ciljana akcija, Najboljša izkustvena akcija, Najboljša izraba digitalnega okolja in Najboljša akcija na družbenih omrežjih.

15. SEMPL
15. SEMPL

Med govorci 15. Sempla bodo med drugim direktor UG Strategies iz ZDA Parag Bhandari, direktor digitalnega marketinga pri španskem Desigualu Pere Quintana de Vries in Unilever-jev dorektor za Srednjo in Vzhodno Evropo Aleksander Smigielski.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Prebudimo Slovenijo 2020: prvomajsko budnico bomo poslušali prek radijskih valov in jo igrali na balkonih in dvoriščih