2020 prihaja kultni – Top Gun: Maverick

Minilo je že več kot 30 let, odkar smo Toma Cruisa prvič videli na nebu v originalni vlogi ”Maverica” v Top Gunu. O filmu se govori že precej časa, vendar nas je prav danes presenetil prvi napovednik. In zaradi slednjega se vam bodo naježile kocine.

To je film katerega nadaljevanje smo najbolj dolgo pričakovali in gre za direktno nadaljevanje uspešnice iz 80-ih, torej tri desetletja po dogodkih iz prvega filma. Kapetan Pete “Maverick” Mitchell ne odstopa od svojih starih navad.

Pravzaprav je po napredovanju izgubil napredovanje, da bi ostal na sedežu borilnega letala. Zdaj pa je zadolžen za poučevanje naslednjega kroga pilotskih novincev v znameniti šoli TOPGUN – vključno s trmastim sinom njegovega pokojnega kopilota, Nicka “Goose” Bradshawa. Poleg Toma Kruza je bil Val Kilmer pripravljen ponoviti svojo vlogo kot “Iceman” – zvezdnikom prvega dela se pridružijo Miles Teller, Jennifer Connelly, Glen Powell, Jon Hamm in Ed Harris. Top Gun: Maverick bo prišel v kinodvorane 28. junija 2020.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!