fbpx

#228 – CITY MAGAZINE

Dočakali smo sončne dni, ko sonce prijetno greje in končno ne potrebujemo več kap, šalov ali rokavic. To so tisti dnevi, ko nas sicer kljub pomladanski utrujenosti vleče na sonce, saj še ni prevroče. Po navadi že imamo scenarij za prvi piknik in prvi »fotosešn« na klopci v parku. Idej, kako preživeti prosti čas, nam torej ne zmanjka. To je čar pomladi.

Verjamem, da ste sončnih dni še posebno veseli vsi tisti, ki se lahko zdaj podate na kolesa, in tisti, ki ste bili tako pogumni, da ste kolesarili tudi pri temperaturah pod lediščem. Nekateri se boste zapeljali do službe, spet drugi se boste odpravili na daljše in nevarnejše pustolovščine. In s to številko vam želimo priskočiti na pomoč. Izbrali smo namreč nekaj koles, ki odlično zadovoljijo potrebe različnih tipov kolesarjev. Kaj vam bolj ustreza in kakšen teren vam je bolj domač, boste presodili sami.

Da pa pozitivni učinki sonca niso obšli niti naše ekipe, je prav gotovo dokaz tudi to, da smo se tokrat nekoliko poigrali z dizajnom in s tem nakazali, kam bi znala pluti naša urbana barka. Ustvarjalnost in sprememba sta namreč ključna elementa uspešnega razvoja in rasti. Če namreč želiš zrasti, se prerasti in se preseči, je treba nekaj spremeniti, je treba ustvarjati. In prav to počnemo tudi mi. Da bi ostali vsaj tako dobri in postali boljši. Da bi se še naprej posvečali življenjskemu slogu in s tem razvijali svojo osebno noto in vonj. Da bi vam lahko pokazali, kako čudovito je lahko življenje in da za užitek nikoli ne sem zmanjkati časa.

Potisnite togoto in sivino na stran, pomlad je tukaj. Živite!

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.