#237 – CITY MAGAZINE

Naj kar takoj povem: ljubim London! Zame je to mesto neštetih priložnosti, fascinantnih utripov različnih kultur, mogočne zgodovine s pridihom aristokracije, mesto prijaznih ljudi, rdečih dvonadstropnih avtobusov, muzejev in galerij, literature, po kateri hrepenim, božanskih restavracij, mesto glasbe in mode. Ima vse, kar si želim, ima vse, kar iščem.

Zato sem še toliko bolj prevzeta in navdušena, da sem uspela obiskati teden mode v Londonu, ki se je odvijal med 14. in 19. februarjem 2019. Burberry, Erdem, House of Holland, Mother of Pearl, Paul Costelloe, Roksanda, Simone Rocha, Victoria Beckham in Vivienne Westwood so le nekatera imena, ki so tokrat predstavila svoje nove kolekcije. Ob samih modnih revijah in predstavitvah znamk, so se odvijali še drugi dogodki, ki so potekali na različnih lokacijah po mestu (showroomi, zabave …). Da niti ne začnem o vseh pomembnežih in slavnih, ki so obiskali teden mode, med njimi tudi Helena Bonham Carter in vojvodinja Cornwallska, Camilla. Vse občutke, ki so v tistih dneh prišli na plano, bi res težko strnila v teh nekaj vrsticah. Navdušenje se je namreč kaj hitro pomešalo s čakanjem v vrsti, lepota modnih kosov se je pomešala z bolečinami v nogah, ko sem cel “trpela” v vrtoglavih petkah … Res je, ni vse zlato, kar se sveti, a je bilo kljub temu zelo, zelo vredno.

V duhu te modne pustolovščine boste tudi v tokratni številki naše revije našli modne trende za moške in ženske. Preverili boste lahko, kaj bi morali vedeti o zadnji sezoni priljubljene serije Igra prestolov, kaj novega smo videli na kongresu MWC in kaj prinaša ženevski avtomobilski salon.

Želim vam prijetno branje in se 1. aprila vidimo na desetem tednu mode LJFW!

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#248 – CITY MAGAZINE