fbpx

#240 – CITY MAGAZINE


Ste že opazili spremembo? Res je, prenovili smo vaš najljubši urbani brezplačnik. Zakaj? Da boste lahko še bolj uživali ob naših vsebinah in dobili navdih za svoje urbane dogodivščine. Uvedli smo rubriko fetiš, kjer boste lahko vsak mesec poiskali nekaj predrznega, nekaj novega, nekaj lepega in nekaj hedonističnega. Brez skrbi, še vedno bomo skrbeli, da boste na tekočem z dogodki v mestu, z novimi gurmanskimi postajami, tehnološkimi in mobilnimi novostmi ter z modnimi in lepotnimi trendi, le da bo vse to od zdaj naprej sijalo nekoliko drugače.

In zakaj so spremembe tako pomembne oziroma zakaj so zaželene? Vsako stvar, vsakega posameznika bi lahko primerjali z gosenico, ki čaka v kokonu, da se spremeni v metulja. Razvoj in sprememba sta del življenja in menim, da gre za resnično imperativen vidik, saj bi brez tega dvojega svet bil (preveč) dolgočasen. Sprememba je napredek. In v časih, ko se vse skupaj ekspresno spreminja in tako rekoč steče mimo nas, je še kako pomembno, da smo vsaj “na žogi” ali še bolje, pred njo. In če se spremembe, tako na osebnem kot poslovnem področju, naučimo sprejeti kot prijatelja in ne kot nekaj, čemur se moramo izogibati, potem bomo izkusili manj stresa. In ne, ne bom rekla, da je bila naša prenova nestresna, lahka ali da smo jo stresli iz rokava, je pa vsekakor občutek po oddaji v tisk božanski. “Lepa je, lepa,” boste rekli. Jaz pa pravim: “Strastna je!”

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!