fbpx

26. SOF 2017: manj reklam, več oglasov

SOF 2017 (Slovenski oglaševalski festival) se v Kempinski Palace Portorož vrača med 6. in 7. aprilom. Programski del festivala bo z nosilno temo 'Človeški faktor v oglaševanju' udeležencem prinesel nov pogled na tržno-komunikacijsko in širšo marketinško stroko. Oglaševanje je namreč še pred leti veljalo za prestižno stroko in v nekaterih primerih celo del popularne kulture, danes pa je postavljeno pred neštete izzive. Še tako dobra ideja se lahko zalomi na neštetih točkah, če se ne zavedamo, kako pomemben je človeški dejavnik v večplastnem oglaševalskem procesu. SOF 2017 bo usmerjen v samoizpraševanje in razumevanje vlog posameznikov s ciljem, da stroki dvignejo ugled in ji dajo pomen, ki si ga zasluži.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kempinski Palace, Portorož
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
polna prijavnina SOF – zgodnja prijava, do 10. marca: 390,40 €, polna prijavnina SOF: 500,20 €

SOF 2017 bo tudi letos obiskovalcem osrednjega in najpomembnejšega dogodka slovenske komunikacijske stroke vlival novega optimizma in navdiha, saj lahko tudi letos pričakujemo širok nabor domačih in mednarodnih govorcev. Veliki oder bo gostil zvezde, kot so Gregory Roekens, ki se pri Grey Europe ukvarja z razvojem tehnologij, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Dieter de Ridder, izvršni kreativni direktor pri AIR Brussels, bo na podlagi svojih 20-letnih izkušenj udeležence vodil skozi praktične nasvete za boljše kreativne rezultate. Trike industrije bo iz svojega kreativnega rokava stresel tudi Harjot Singh, strateški direktor McCann Worldgroup Evropa, ki je delal za nekatere izmed najbolj znanih blagovnih znamk in agencij po vsem svetu. Na oder bodo stopili tudi Luka Bajs, starejši tekstopisec, Grey Ljubljana, dr. Roman Berčon, filozof, direktor oglaševalske agencije Votan komunikacije in član nove sestave Oglaševalskega razsodišča, Žiga Drofenik, upravljavec avtorskih pravic, IMC MP d.o.o., Universal Music Publishing, Cene Grčar, odvetnik, Pro Plus in podpredsednik nove sestave Oglaševalskega razsodišča, Ivona Janjić, direktorica maloprodaje, Agrokor Group, mag. Tomato Košir, oblikovalec vidnih sporočil, dr. Marko Milosavljević, izredni profesor, Fakulteta za družbene vede, Univerza v Ljubljani, izr. prof. dr. Andraž Teršek, univerzitetni učitelj, Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem v Kopru, Peter Zabret, tekstopisec, Pristop, Gregor Žakelj, ustanovitelj in umetniški direktor, VBG in številni drugi.

PREBERITE ŠE: Koncert: 2Cellos – Ljubljana bo 2017 priča epskemu spektaklu

Devetčlanska žirija na SOF 2017
Devetčlanska žirija na SOF 2017

Devetčlanski žiriji, ki bo nagradila najboljša dela slovenske oglaševalske industrije, bo predsedoval Gal Erbežnik, svetovalec za kreativno odličnost pri Zavodu za besede in misli z več kot 20-letnimi izkušnjami v oglaševanju.

Dodatne Informacije

Več informacij:
sof.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!