3 fraze, ki moške neverjetno vzburijo

Foto: IG @onlylovemood
Zadnjič posodobljeno: :

Ste vedeli, da lahko moškega, ki vas zanima, vzburite s samo nekaj besedami?

Moški so vizualna bitja, ki so bolj pozorna na vaš videz kot na to, kar govorite. Če pa posežete po skrivnih stavkih, ki se jim ne morejo upreti, bodo lahko za vedno vaši! Obstaja namreč določen jezik, ki moškega premakne in v njem izzove določen odziv, tako fizičen kot čustven. Če vam uspe obvladati ta jezik, vas nič več ne bo oviralo na poti do moškega, ki vas zanima.

Za večino moških je pomembno, da se potrdi njihova spolna sposobnost. Želijo, da uživate v tem, kar vam počnejo, in da vas vzburja njihova moškost. Vsak moški, ne glede na to, kako samozavesten je, si namreč želi žensko, ki ga dojema kot nekakšnega Apolona. In z besednimi zvezami, ki vam jih razkrivamo danes, mu boste hitro zlezle pod kožo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @onlylovemood

“S teboj mi je fantastično!”

Ko ste v intimni situaciji s svojo ljubljeno osebo, ne zamudite priložnosti, da poudarite, kako fantastično se počutite. Dodate lahko tudi “neverjetno”, “izjemno”, “absolutno (mi je fantastično s teboj)” in njegov ego dvignete v nebo. Dejstvo, da mu rečete, da je več kot le dober, medtem ko ste z njim, je potrditev njegovih spretnosti in truda.

“Ne nehaj.”

To lahko rečete na dva načina – kot prošnjo, ali še bolje, kot zahtevo. V celotno zgodbo lahko tudi dodate “hitreje”, “močneje” in vse ostalo, zaradi česar bo spoznal, kako zelo uživate. Če obstaja nekaj, kar moški rad izkusi v postelji, potem je to nor vrhunec njegove partnerke.

“Nikoli te nimam dovolj.” ali “Tako me vzburjaš.”

Ti stavki povedo vašemu ljubljenemu, kako se počutite ob njem. Dejstvo, da vas je spremenil v spolnosti “lačno” dekle, ki se ga ne more zasititi, je tisto, zaradi česar bo po svojih najboljših močeh opravičil vaše besede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @onlylovemood

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!