Foto: Kate Hliznitsova/Unsplash

Te tri dame horoskopa je najtežje ljubiti: z njimi je res težko živeti

Seveda imajo te dame horoskopa odlične lastnosti, imajo pa tudi pomanjkljivosti, ki mnoge spravljajo ob pamet.

In po mnenju astrologov je ženske, rojene v teh treh astroloških znamenjih, najtežje ljubiti.

Oven

Ženske, rojene v tem znamenju, želijo nadzorovati in spremljati vse vidike odnosa in partnerjevega življenja. In tega ne počnejo iz dolgčasa, takšne so že po naravi. Vse morajo načrtovati vnaprej in želijo, da je vse na svojem mestu.

Zaradi svoje samozavesti so sprva zanimive, toda sčasoma se ta samozavest spremeni v nočno moro, s katero se bo težko spoprijeti. Ne bodo dobro reagirale na nekoga, ki jim daje ultimate, na nekoga, čigar osebnost je močna oziroma močnejša od njihove. Odnosi so lahko zelo zapleteni, partner pa se bo z njimi dobro namučil.

Te tri dame horoskopa je najtežje ljubiti.
Foto: Dimitry Zub/Pexels

Škorpijon

Škorpijonka je “najstrašnejša” od vseh znamenj. Rada ukazuje in ima vse pod nadzorom, kar bo moške spravilo bo pamet, v nič kaj pozitivnem smislu. Če želite biti z njo, se pripravite, da boste slišali vse, kar si misli, brez filtrov. Ni hudobna, je le iskrena in se pri tem ne zadržuje.

Če jo ranite, boste videli, kako neusmiljena je lahko. V njo se boste zlahka zaljubili, a življenje z njo bo vse prej kot enostavno.

Devica

Obstaja lastnost, ki pri devici res ni privlačna – in to je njena obsesivno kritična in obsojajoča narava. Zaradi svoje perfekcionistične narave vas bo z lahkoto vrgla iz tira.

Device imajo nerazumno visoke standarde. Pričakovala bo, da bo njen partner več, kot je, in ne bo imela sočutja, če tega ne bo izpolnjeval. Verjame, da ima pravico postavljati visoke standarde, in če si res želite biti z njo, jih morate po svojih najboljših močeh dosegati.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Priznanje, v katerem se bo našel marsikdo: 5 razlogov, zakaj se ne bom poročila s svojim partnerjem