fbpx

Hotel Ičići: hotelski biser na opatijski rivieri

Foto: Hotel Ičići

Nad divjo kamnito plažo se dviguje mogočen Hotel Ičići, ki v mirnem zavetju nudi vse za popolne družinske počitnice.

Nad obalnim sprehajališčem Lungomare, le lučaj od Opatije, se v mirnem zavetju gozda nahaja štirizvezdični Hotel Ičići. Pohvali se z otroškim igriščem, veliko zelenico, zunanjim bazenom in dolgo plažo z udobnimi ležalniki. Na njih si lahko starši odpočijejo, medtem ko se otroci zabavajo ob pestri ponudbi animacijskih aktivnosti.

Foto: Hotel Ičići

Sodoben hotel se ponaša s 180 sobami, vse so opremljene z balkonom, ki se ozira proti Kvarnerskemu zalivu. Gostom je na voljo tudi 25 družinskih sob, ki so prilagojene družinam, saj lahko v njih starši najdejo vse potrebno za prijetno bivanje, poleg otroške posteljice, banjice za kopanje in stolčka za hranjenje tudi baby phone.

Medtem ko bodo mlajši otroci utonili v spanec ob nežni sapici in vonju borovcev, pa se bodo starejši zabavali ob pestri ponudbi aktivnosti. Poleg animacijskih klubov za vse starosti v hotelu organizirajo tudi tematske dneve in najrazličnejše družabne igre. Ob zelenici pred hotelom kraljuje zunanji bazenski kompleks z otroškim bazenom, namenjen vsem, ki jim morski valovi ne dišijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!