Hotel Ičići: hotelski biser na opatijski rivieri

Foto: Hotel Ičići

Nad divjo kamnito plažo se dviguje mogočen Hotel Ičići, ki v mirnem zavetju nudi vse za popolne družinske počitnice.

Nad obalnim sprehajališčem Lungomare, le lučaj od Opatije, se v mirnem zavetju gozda nahaja štirizvezdični Hotel Ičići. Pohvali se z otroškim igriščem, veliko zelenico, zunanjim bazenom in dolgo plažo z udobnimi ležalniki. Na njih si lahko starši odpočijejo, medtem ko se otroci zabavajo ob pestri ponudbi animacijskih aktivnosti.

Foto: Hotel Ičići

Sodoben hotel se ponaša s 180 sobami, vse so opremljene z balkonom, ki se ozira proti Kvarnerskemu zalivu. Gostom je na voljo tudi 25 družinskih sob, ki so prilagojene družinam, saj lahko v njih starši najdejo vse potrebno za prijetno bivanje, poleg otroške posteljice, banjice za kopanje in stolčka za hranjenje tudi baby phone.

Medtem ko bodo mlajši otroci utonili v spanec ob nežni sapici in vonju borovcev, pa se bodo starejši zabavali ob pestri ponudbi aktivnosti. Poleg animacijskih klubov za vse starosti v hotelu organizirajo tudi tematske dneve in najrazličnejše družabne igre. Ob zelenici pred hotelom kraljuje zunanji bazenski kompleks z otroškim bazenom, namenjen vsem, ki jim morski valovi ne dišijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Casa mille olivi: prečudovita hiša v Istri z dih jemajočim pogledom