fbpx

300 receptov za sendviče iz ljubezni

Pesto in slanina

Stefani Smith si je uredila spletno stran na kateri predstavlja sendviče, ki jih pripravlja svojemu fantu iz čiste ljubezni. In ker gre ljubezen vselej skozi želodec, tega nismo spregledali.

Nekega dne je namreč Stefanin fant v šali izjavil, “Draga, samo še 300 sendvičev in se lahko poročiva!”, kar je Stefani inspiriralo, da je odprla spletno stran in tako začela dokumentirati svojo ljubezen.

Zucch Tomato // Dejstvo: Ljubezen gre vselej skozi želodec.
Zucch Tomato // Dejstvo: Ljubezen gre vselej skozi želodec.

Do trenutka, ko pišemo o tej nenavadni romanci je uspela pripraviti 182 receptov slastnih sendičev in zgleda, da se ne bo ustavila. Odziv na spletno stran je senzacionalen, kjub temu, da se Stefani sooča z nekaterimi kritikami na njeno početje pa se zdi,  da preko skupnosti obiskovalcev spletnega mesta,  dobiva zadostno mero inspiracije preko komentarjev in nasvetov.  Zato verjamemo, da ji bo uspelo sestavit 300 receptov ljubezenskih sendvičev in si tako “prislužiti” zaroko s svojo ljubljeno osebo. Ni kaj, pri tej zgodbi zagotovo drži, da gre ljubezen skozi želodec.

Še foto galerija kreacij Stefani

Dodatne Informacije

300 idej za sendviče
http://300sandwiches.com/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!