33 opomnikov za čas, ko se vam bo zdelo, da ste se izgubili

Foto: Pexels

Opomnite se, da ste edinstveni. In da si vselej v življenju nalagate preveč.

Nikoli ne pozabite, da ste pomembni, da ste vredni, da ste posebni, ker živite tukaj in zdaj.

Tedaj, ko se vam zdi, da je ves svet proti vam, in se sami prebijate po ovinkasti cesti življenja, se spomnite teh 33 stvari.

1. Zaslužite si, da čutite kako vam vračajo ljubezen, ki jo dajete. In, da ste vredni ljubezni samo zato, ker ste živi.

2. Vse pozitivne spremembe na začetku niso vedno pozitivne. Negativni občutki niso enaki negativnim rezultatom. Zaupajte in pojdite tja, kamor vas vodi srce.

3. Verjemite, da je še vedno čas, da postanete vse, kar želite. Obstaja čas, da naredite to, kar ste si od nekdaj želeli. Čas, da se zaljubite v nekoga, ki vas ljubi tako, kot si zaslužite, da ste ljubljeni. Čas je, da izpustite iz življenja ljudi, za katere veste, da niso dobri za vas. Čas je.

4. Čisto ok je, če danes ne zmorete vsega. Nič ni narobe, če se počutite utrujene. Spočijte se.

5. Naj vas dejanja drugih ne prepričajo, da niste dovolj dobri, ker ste. Bodite močni v tem, kar ste. Vdihnite svoje skrbi glede prihodnosti. Ne razmišljajte preveč. Stopite korak nazaj in pomislite, kako neverjetno je biti živ na tem čudovitem planetu. Dovolj ste dobri za vse, kar počnete. Zdaj. V tem času. Pripadate sem.

6. Vi ste razlog, da nekdo verjame v dobroto ljudi. Vi ste razlog, da nekdo verjame, da obstajajo dobri in resnični ljudje. Hvala, ker ste.

7. Morali bi biti tako ponosni nase, da spoštujete svojo intuicijo. Zdaj je morda težko, vendar boste kmalu začutili, da je vse tako kakor mora biti. Ne bodite preveč kritični do sebe, ker niste takoj videli in upoštevali svoje notranje resnice. Ste tam, kjer bi morali biti.

8. Zaslužite si ljubezen, ki zapolni vaše celotno bitje. Zaradi svojih napak niste nič manj ljubeznivi. Odpustite si. Zaslužite si, da imate radi vsak del sebe. Ljubezen vas vedno najde. Ljubezen je vedno v vas. Pojdite k svojemu srcu. Recite mu: “Ljubim te in poslušam.” Bolj ko boste ljubeči do sebe, več ljubezni boste izkusili.

9. Zaslužite si ljubezen, ki jo iščete. Ljubezen vas bo našla. Globoko dihajte, začutite svoj srčni utrip in zaupajte, da je tista oseba, ki vam je namenjena, na poti k vam.

10. Dihajte. Osredotočite se na zvok dihanja. Osredotočite se na občutek dihanja. Ko se ne morete osredotočiti na nič in je v vašem umu neprijetno sedeti, dihajte. Kmalu boste začutili mir.

11. Na koncu boste vedno v redu. Recite si to, ko se ne počutite v redu. Tudi, če ne verjamete, si to recite.

12. Ste tam, kjer morate biti. Prišli boste tja, kjer želite biti.

13. Kar zdaj nima smisla, bo nekoč imelo smisel – če je temu namenjeno. Nismo namenjeni, da bi vse razumeli. Vedno dobimo znanje, ki ga potrebujemo, ko je čas, da ga imamo.

14. En vdih naenkrat. Če je danes težko, je jutri nov dan. Naredite, kar lahko. Ne delajte vsega, če ne morete.

15. Zmorete več, kot si sami pripisujete. Zaslužite si, da si date več zaslug. Poglejte, kako daleč ste prišli. Poglejte, koliko ste se naučili.

16. Ne zaostajate. Ste tam, kjer morate biti.

Zapomni si, da si lepa!

17. Vedno ste močnejši, kot si mislite. Dajte si prostor in čas, da ne storite popolnoma nič in samo poslušajte svojo notranjo moč.

18. Svojo sorodno dušo boste našli, ko bo pravi čas. Z vami ni nič narobe. Če ste samski ali če nimate uspešnih romantičnih zvez, še ne pomeni, da ste neuspešni.

19. Ste lepi in sami sebi dovolj.

20. Bolje vam gre, kot mislite. Ozrite se nazaj in videli boste koliko ste napredovali.

21. Lahko in morate nadaljevati. Vztrajajte.

22. Svet je boljši, ker ste v njem. Hvala, ker ste.

23. Čeprav obstajajo ljudje, ki v vašem življenju ne ostanejo za vedno, so vam na nek način polepšali življenje, da ste prišli na pravo pot. In to si je pomembno zapomniti.

24. Bodite prijazni do svojega dragocenega uma. Upočasnite. Zaslužite si, da se odpočijete. Način, kako govorite z mislimi, vpliva na vse. Vaš um ni proti vam, je z vami.

25. Če potrebujete pomoč, se obrnite na ljudi, ki so ob vas. Toliko ljudi skrbi za vas. Nekdo vas želi držati za roko skozi vašo bolečino. Obstaja nekdo, ki vam bo držal srce, ko se bo razbilo na nešteto koščkov. Obstaja nekdo, ki bo poslušal in naredil vse, kar je v njihovi moči, da boste spet srečni.

26. Vaša izkušnja šteje. Če vas je kdo razburil, mu to sporočite. Bodite pošteni. Spustite bolečino skozi besede ali jok.

27. Vedno pojdite naprej, tudi tokrat boste predelali kar vas teži in šli naprej.

28. Še naprej zaupajte potovanju, na katerem ste. Morda sedaj nima smisla, a čez čas se bo vse postavilo na pravo mesto, in razumeli boste vaše postanke na poti življenja.

29. Nikoli se ne opravičujte, ker ste vi na prvem mestu. Poskrbeti morate zase, preden lahko pomagate komu drugemu.

30. Ne opravičujte se po nepotrebnem. Vsi delamo napake. Učenje je del procesa.

31. Zaslužite si nekoga do katerega boste lahko popolnoma odkriti. Zaslužite si, da vas poslušajo. Zaslužite si, da se počutite varne in svobodne.

32. Zaslužite si počitek. Upočasnite, ko čutite, da morate. Poiščite čas za stvari, ki jih imate radi. Dovoljeno vam je. Preostali svet lahko počaka.

33. Ste neverjetni. Nikoli ne obupajte. Nadaljujte, ne glede na to, kako utrujeni ste. Niste sami. Hvala, da ste.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 znakov, ki kažejo, da ste pametnejši, kot si mislite