fbpx

Lampiončki 2019: v družbi prijateljev

39. Lampiončki 2019: v družbi prijateljev

Ko zacvetijo trobentice in zvončki, je vsem študentom in ljubiteljem zabave jasno, da so spet na vrsti Lampiončki, ki bodo združili vse mariborske študente in številne generacije. Na dogodku Lampiončki 2019, ki mimogrede velja za dogodek z najdaljšo tradicijo, boste v dnevnem dogajanju uživali v okusni hrani, pijači in glasbi, se udeležili lampiončkovih iger, od 18. ure naprej, ko se dogodek prelevi v koncertno dogajanje, pa se boste prepustili zvenečim glasbenim imenom.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Študentski kampus Gosposvetska, Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Early birds (do 14. aprila) 3,00 €, redna predprodaja 5,00 €, na dan dogodka 7,00 €

Lampiončki veljajo za simbol mariborskih študentov in so že desetletja stalnica na njihovem koledarju, saj so s svojo tradicijo prerasli v pravi študentski praznik, ki vsakoletno združuje množice mladih.

39. Lampiončki 2019 bodo tudi letos v znamenju dnevnega in večernega dogajanja – od 13. ure boste tako lahko okušali okusno hrano in pili pijačo. Za pravo poletno vzudušje bo poskrbela lampiončkova plaža, tisti, ki imate radi aktivnost, pa boste lahko del lampiončkovih iger, kot so teleta, opice, svinje, horda in slepe kure. Ker je število udeležencev omejeno, je prav, da s prijavo pohitite.

Po pestrem uvodu vas čaka vrhunec dneva, ki ga predstavlja večerno koncertno dogajanje na dveh odrih. Glavni oder vsako leto zasedejo skrbno izbrani vrhunski domači in tuji rock glasbeniki, na odru ŠTUKpa se predstavljajo glasbeniki z domače pop scene. Nekatera imena so že razkrili: MI2, King Foo in HAPPY OL’ McWEASEL. Obvezno spremljajte spletno stran Lampiončki, saj tam kmalu razkrijejo še več.

Dodatne Informacije

Več informacij:
lampioncki.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!