fbpx

Wings for life 2019: šport in dober namen

Wings for life 2019: šport in dober namen

Globalni dobrodelni tekaški dogodek Wings for life bo tudi letos spravil v pogon tekače z vsega sveta. Ti bodo zbirali sredstva za raziskave hrbtenjače in se podali v lov za naziv globalnega prvaka. Tek sicer nima določenega cilja (razen zbiranja sredstev), a če ubežite zasledujočemu vozilu, je vaša možnost za naziv prvaka seveda večja. Trenutni rekord je 92,14 km.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Maribor, Vočji potok, Tolmin, Rače, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Različno.

Slogan “Tecite za tiste, ki tega ne morejo”, vam sporoča, da je čas, da za globalni tekaški dogodek Wings for life, ki promovira zdravo življenje in dobrodelnost.  S svojim tekom namreč zares puščate pečat, saj je 100 % vseh startnin in donacij, zbranih prek kampanj za zbiranje sredstev, neposredno namenjenih raziskavam hrbtenjače in kliničnim študijam na priznanih univerzah in inštitutih po vsem svetu.

https://www.instagram.com/p/Bk8E68eAEkB/

Ker s svojim tekom dokazujete, da vam ni vseeno, bodite sprememba, ki jo želite videti v svetu, in se prijavite na letošnji tek – 5. maja bo več tisoč tekačev v različnih državah sveta, tudi v Sloveniji, začelo teči ob 13. uri po srednjeevropskem času. Ko se bodo na njihovi strani odprle prijave, boste lahko izbrali svojo lokacijo teka (Maribor, Vočji potok, Tolmin, Rače, Ljubljana).

View this post on Instagram

Love comes in many shapes and forms – the important thing is that you pass it on to those around you! ❤️Happy Valentine’s Day from our hearts to yours! 💌 . . #spreadthelove #valentinesday #wingsforlife #worldrun #wflworldrun #wingsforlifeworldrun #worldrun2019 #runningforthosewhocant #apprun #motivation #fitness #training #instarun #runningmotivation #runningcommunity #spinalcord #inspiration #spinalcordinjury #spinalcordinjuryresearch #dailyroutine #workoutroutine #runnersworld #motivation #marathontraining #aroundtheworld #globalmovement #runtastic #liss #runhappy #love

A post shared by Wings for Life World Run (@wflworldrun) on

Tek Wings for life nima določenega cilja, kar pomeni, da z drugimi tekači tečete z ramo ob rami in poskušate čim dlje ostati pred zasledovalnim vozilom, ki vas lovi (to se na pot odpravi 30 minut za tekači). Ko mu to uspe, je tekme za vas konec.

Na teku Wings for life 2019 lahko tekmujete na tri načine. Lahko se ga udeležite na licu mesta, kjer vas na progi lovi vozilo, lahko pa si naložite aplikacijo in tečete sami ali pa s prijatelji, kjer vas v obeh primerih lovi virtualno vozilo. Način, na katerega boste tekli, ni pomemben. Pomembno je, da ste del tega dogodka svetovnih razsežnosti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
wingsforlifeworldrun.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.