Najlepše manikire 2019: trendi, ki jih lahko ustvariš sama doma

Najlepše manikire 2019: trendi, ki jih lahko ustvariš sama doma

Leto 2019 temelji na ponovnem odkrivanju sebe tako v modnem kot tudi lepotnem smislu – in ne mislimo le na oblačila, modne dodatke in obutev, temveč tudi na barvo tvojih nohtov. Manikir, ki bodo v letu 2019 priljubljene, je veliko, a zate smo izbrali tiste ta najlepše, ki jih lahko ustvariš sama doma.

Lepotni in modni svet postaja vedno bolj “nesezonski”, kar pomeni, da pravilo, čemu bi v določenem letnem času morala slediti, počasi izginja in je tako izbira modnih kosov, lepotnih dodatkov in kozmetičnih pripomočkov postala nepredvidljiva in izrazito eksperimentalna.

Leto 2019 temelji na ponovnem odkrivanju sebe tako v modnem kot tudi lepotnem smislu – priljubljene bodo odštekane barve pričesk, nosile boste futuristična sončna očala in tudi moda bo v neonskih odtenkih. Češnjica na torto pa so seveda najlepše manikire 2019, ki jih lahko ustvariš kar doma.

Čas je, da temnejše barve lakov pospraviš, vklopiš domišljijo in si privoščiš najlepše manikire, ki bodo v letu 2019 dobesedno zažigale.

CD

Avdiovizualne umetnosti na nohtih? Ja, prosim!

View this post on Instagram

CD nails 💿 💿💿💿💿using @salonperfect tips

A post shared by Jessica Washick (@jessicawashick) on

Biseri kot nakit

Manikerka Park Eunkyung je obnorela svet s preprosto manikiro z biseri, katere glavna vloga je zamenjati nakit. Namesto, da nosiš prstane in zapestnice, ta manikira sledi načelu manj je več in tako opravil vlogo manikire in nakita hkrati.

View this post on Instagram

190122 #unistella_today Pearl nail makeup ✌🏻

A post shared by Park Eunkyung (@nail_unistella) on

Nohti so torej lahko v vlogi modnega dodatka – ni pomembna njihova barva, temveč smiselno izpeljan vzorec.

Neon

Tudi letošnje leto je v znamenju neonskih odtenkov – na ulicah boš tako lahko videla oblačila ali modne dodatke v močni pink ali fluorescentni barvi.

Če ti takšna moda ni pri srcu, lahko poskusiš z manikiro v neon odtenku, ki se dobro druži s črno ali belo barvo oblačil in dodatkov.

Nakit na nohtih

Nakit na nohtih ali 3D-nohti, ki naj bi jih v modni svet ponovno vpeljala Cardi B, so trenutno hit – takšna manikira ti omogoča, da eksperimentiraš z vzorci in barvami, saj je tisto, kar naredi končni rezultat osupljiv, nakit.

Pri takšni manikiri lahko uporabljaš nežnejše odtenke lakov, tudi brezbarven lak, ki se zelo dobro sveti, je videti dobro, ali greš korak dalje in poskusiš z močnejšimi barvami. Najpomembnejše je, da izbereš ustrezen nakit in ga z okusom razporediš po nohtih.

Contour

Francoska manikira je dobila različico z živahnejšimi barvami, ki je videti osupljivo, če seveda izbereš ustrezno kombinacijo lakov.

V primeru, da prisegaš na pristno klasiko in ti takšen slog ni pri srcu, lahko ustvariš “contour” nohte – postopek je podoben kot pri francoski manikiri, le da tukaj narediš obrobo okoli celotnega nohta, in sicer tako, da jo “zamažeš” in se vidi rahel prehod med barvami, ki se morata za nianso razlikovati.

Umetnost

V umetnosti je dovoljeno čisto vse, kar pomeni, da je takšen trend popoln zate, če nimaš volje za ustvarjanje zahtevnejših manikir.

Motiv, ki ga vidiš na zgornji fotografiji, je videti bolje, če imaš daljše nohte. V primeru, da so tvojih nohti krajši, ti svetujemo, da narediš tanjšo cikcak črto, sicer bo barva “zbita” na nohtu in se ne bo razločilo, za kakšen vzorec sploh gre.

Karirast vzorec

Potrpežljivost in osredotočenost! In bo nastala takšna manikira. Karirast vzorec lahko ustvariš iz različnih barvnih kombinacij, a vedi, da se bela najboljše druži z drugimi barvami.

Četudi je takšna manikira lepa, bodi pozorna pri izbiri barv lakov, ker se lahko zgodi, da karirast vzorec ne bo razviden zaradi napačne barvne igre.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zara predstavila svojo prvo kolekcijo spodnjega perila, ki daje prednost udobju in stilu