fbpx

Antivalentinovo #2: dvodnevni koncertni dogodek se februarja 2020 vrača v Cvetličarno

Foto: Arhiv Let 3

Antivalentinovo 2020 bo dvodnevni koncertni dogodek, druženje za vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike in urbano napredno mladino ... V Cvetličarni bodo nastopili Let 3, Niet, Elevators in drugi.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Cvetličarna, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
19,00 €

Na AntiValentinovo #2 bodo v sredo, 12. februarja, nastopili slovenske legende jazz funky rocka Elevators, njegovo visočanstvo PeterParadox in nepogrešljivi shock rockerji Let 3, ki vedno poskrbijo za pravo zabavo!


Drugi dan glasbenega raja, v četrtek 13. februarja, vam bodo večer s svojo glasbo popestrili TMS Crew, slovenski sinonim pozitivne energije, kultni reški pankerji Paraf v kombinirani postavi obeh zasedb z Valterjem in Vim Colo in slovenski hard-core pankerji Niet, ki se po kratkem premoru vračajo na koncertne odre.

Funky punk kombinacija glasbe na AntiValentinovo #2 vas bo v dveh dneh pomladila, prizemljila in popeljala v glasbeni raj!

Dodatne Informacije

Več informacij:
dallas.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!