Antivalentinovo #2: dvodnevni koncertni dogodek se februarja 2020 vrača v Cvetličarno

Foto: Arhiv Let 3
Zadnjič posodobljeno: :

Antivalentinovo 2020 bo dvodnevni koncertni dogodek, druženje za vse odbite rokerje, pankerje, nostalgike in urbano napredno mladino ... V Cvetličarni bodo nastopili Let 3, Niet, Elevators in drugi.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Cvetličarna, Ljubljana

Organizator

Dallas Records

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

19,00 €

Na AntiValentinovo #2 bodo v sredo, 12. februarja, nastopili slovenske legende jazz funky rocka Elevators, njegovo visočanstvo PeterParadox in nepogrešljivi shock rockerji Let 3, ki vedno poskrbijo za pravo zabavo!

Drugi dan glasbenega raja, v četrtek 13. februarja, vam bodo večer s svojo glasbo popestrili TMS Crew, slovenski sinonim pozitivne energije, kultni reški pankerji Paraf v kombinirani postavi obeh zasedb z Valterjem in Vim Colo in slovenski hard-core pankerji Niet, ki se po kratkem premoru vračajo na koncertne odre.

Funky punk kombinacija glasbe na AntiValentinovo #2 vas bo v dveh dneh pomladila, prizemljila in popeljala v glasbeni raj!

Dodatne Informacije

Več informacij:
dallas.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pink October Yoga: Melon & Lime z jogo osvešča o raku dojk