fbpx

3D brez očal?

Toshiba je na sejmu zabavne elektronike CEATEC 2010 najavila svoj prvi komercialno dostopen 3D televizor, ki ne zahteva uporabe očal. Z dvema televizorjema, enim z 12'' (30,5 cm) in drugim z 20'' (50,8 cm) zaslonom, bomo deležni tridimenzionalne izkušnje gledanja na zelo udoben način, ne da bi pri tem morali ...

Toshiba je na sejmu zabavne elektronike CEATEC 2010 najavila svoj prvi komercialno dostopen 3D televizor, ki ne zahteva uporabe očal. Z dvema televizorjema, enim z 12” (30,5 cm) in drugim z 20” (50,8 cm) zaslonom, bomo deležni tridimenzionalne izkušnje gledanja na zelo udoben način, ne da bi pri tem morali nositi značilna 3D očala. Najnovejši razvoj tehnologije 3D televizorjev, ki ne zahteva uporabe očal, uporablja integralni sistem slikovne obdelave. Ta prikaže devet različnih perspektiv (paralaks) vsake posamezne 2D slike, ki jih nato gledalčevi možgani sestavijo, tako da dobijo tridimenzionalni učinek slike.

Cena: še ni znana, na www.toshiba.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.