4. generacija koles BMW: da boste v stilu tudi kolesarili

4. generacija koles BMW: da boste v stilu tudi kolesarili

Verjeli ali ne, kolesa BMW so med nami že 70 let, v zadnjem času pa izstopajo predvsem športni in električno gnani modeli – 4. generacija BMW koles je obširna, navdušuje pa z moderno tehnologijo in elegantnim dizajnom.

Najnovejša generacija koles BMW prisega na isti dizajn, a so ta namenjena različnim potrebam in zahtevnostim. Skupna točka, ki jih povezuje med seboj, je gotovo logotip BMW, ki oplemeniti trikotni okvir kolesa.

BMW Cruise Bike

BMW Cruise Bike črpa svojo inspiracijo v priljubljenih t.i. ‘fixie’ kolesih – za njegov ‘vitek’ okvir so poskrbeli pri Designworks, ki je pravzaprav inovativni dizajn studio znotraj družbe BMW. V primerjavi z ‘običajnimi’ fixi-ji se BMW-jev model ne poslužuje bližnjic pri udobju, temvel stavi na sistem Shimano Nexus s sedmimi prestavami, ki zagotavlja dinamično pospeševanje, od lastnika pa ne zahteva izrednega vzdrževanja.
CENA: 1100 evrov

BMW Cruise Bike
BMW Cruise Bike

BMW M

BMW M je športna ‘kreacija’, ki so jo navdahnili športni avtomobili BMW M. Obarvan je v mat črno barvo, na kateri so lepo vidne barvne črte M Motorsport. Sistem Shimano SLX/XT ima 11 prestav, medtem ko so vilice, distančniki in ogrodje sedeža narejeni iz karbonskih vlaken. Učinkovit in lahek dizajn v ličnem športnem paketu!
CENA : 1500 evrov

BMW M Bike
BMW M Bike

BMW Active Hybrid E-Bike

Kolesa BMW so na voljo tudi z električno ‘pomočjo’. BMW Active Hybrid E-Bike vam pomaga doseči daljše razdalje, zaradi učinkovitega Brose Drive S Alu motor in baterije s kapaciteto 600 vatnih ur.

Za bolj ‘mestne srajce’ je na voljo BMW Urban Active Bike, ki je odlična izbira za dnevni prevoz v službo ali za opravke po mestu. Ima vitek okvir in skoraj nevidno vgrajeno baterijo. BMW vam tako zagotavlja pravo električno kolo, za tisto kar s kolesom počnete najraje ali najpogosteje.

BMW Urban Hybrid E-Bike
BMW Urban Hybrid E-Bike

CENA: BMW Active Hybrid E-Bike: 3500 evrov
CENA: BMW Urban Hybrid E-Bike: 2500 evrov

BMW Folding Bike

Če imate težave s prostorom, bo na pomoč priskočil BMW Folding Bike. Zložljivo kolo lahko pospravite v majhen prostor, zaradi mehanizma pa vam bo zlaganje vzelo malo časa. BMW je svoje moči združil s podjetjem Micro Mobility Systems, s katerimi so predstavili praktične rešitve za vsakdanjo uporabo in prevoz na kratkih relacijah.

BMW zložljivo kolo
BMW zložljivo kolo

CENA: BMW zložljivo kolo: 750 evrov

BMW Kids Bike

BMW ni pozabil na naše najmlajše. Posebej za njih so naredili BMW Kids Bike in BMW Junior Cruise Bike. Ponujata vsestransko uporabnost, v obliki kolesa ali poganjalčka, za učenje lovljenja ravnotežja.

BMW Kids Bike
BMW Kids Bike

CENA: BMW Kids Bike: 295 evrov

BMW kolesa so na voljo v nekaterih salonih BMW!

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmw.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Skydrive SD-03: Leteči taksi