4 najpogostejši načini, kako ženske zapravljamo svoje možnosti, da bi spoznale – njega!

Zadnjič posodobljeno: :

Včasih se niti ne zavedamo, da morda sami sebi uničujemo možnosti za uspeh.

“Kar naprej izberem napačnega moškega, in če imam razmerje z njim, se nikoli ne izide!”

“Zakaj mi ne odgovori? Ali sem napisala kaj napačnega?”

“Super sva se imela na zmenku in potem je izginil. Je kaj narobe z menoj?”

Vam zveni znano?

Včasih se niti ne zavedate, da morda sami sebi uničujete možnosti za uspeh. Na voljo je veliko nasvetov glede odnosov, a še vedno ogromno ljudi konča v slabih razmerjih. Zmotno je namreč prepričanje, da morate v svoje življenje sprejeti moškega, ki vas “klikne” na spletu ali ogovori na ulici, in že takoj upati, da je to oseba, s katero bi lahko bili.

To so 4 načini, kako sami sebi uničujemo vse možnosti, da bi našli ljubezen.

Poskušate oblikovati ali prirediti realnost

Le da bi ustrezala vašemu idealnemu partnerju. Če vam moški reče, da je samotar, da noče razmerja ali da se ne želi zavezati komurkoli – mu verjemite! Ne prepričujte sami sebe, da si želi razmerja, če si ga ne. Ne prepričujte se, da si bo čez čas premislil, ne bo si. Jasno vam je povedal, da ne želi razmerja. Kakor pravi Maya Angelou: “Ko ti ljudje pokažejo, kakšni so, jim verjemi.” Vse drugo vas bo pripeljalo do razočaranja.

Sprejemanje nesprejemljivega vedenja

Ne morete nadzorovati, kako se vedejo drugi, ampak lahko izberete, ali boste v tem sodelovali. Ali vam govori, kako vas ima rad, in potem nič ne naredi glede tega? Ali vas ignorira in vam ne pošlje sporočila ali ne vrne klica ter se na vas spomni šele čez kakšen teden ali mesec, z besedami, kako zaposlen je bil? Ali ste mu morda dali drugo priložnost in se še vedno dogajajo ene in iste stvari? Ste sprejeli takšno vedenje? Zakaj bi ga? Vse to vam jasno kaže, da je zaseden, ker se sestaja še z drugimi ženskami ali pa mu preprosto ni do vas. To, da vam reče, da vas ima rad, ni dovolj, če si ne vzame časa, če se ne osredotoči na vas. Če vam je za nekoga mar, si zanj vedno vzamete čas! Poiščite nekoga, ki bo našel čas za vas!

Zadovoljite se z manj, kolikor si zaslužite

Če vas kdaj v razmerju druga oseba spravlja iz dneva v dan v obup, bolečino, žalost – tecite stran. V razmerju se morate počutiti dobro, varno, udobno … Če ste ves čas zaskrbljeni, žalostni, to ni dober odnos. Zapomnite si, zunaj je na milijone ljudi, ki bi bili srečni, če bi lahko bili z vami. Zakaj bi se odločili za nekoga, ob katerem se ne počutite srečni?

Zakaj bi se odločili za nekoga ob katerem se ne počutite srečni?
Zakaj bi se odločili za nekoga, ob katerem se ne počutite srečni?

Ni vam jasno, kaj sploh iščete!

Ali imate odgovor na vprašanje, kakšnega partnerja iščete? V kakšnem razmerju si želite biti? Problem je, da večina o tem sploh ne razmišlja, ker verjamejo, da se morajo odločiti za tistega, ki jim bo prvi prekrižal pot.

Ne odločite in ne sprijaznite se z nekom, ki vas ne spoštuje. Ste pripravljeni ljubiti in biti ljubljeni? Če se vam vzorci ponavljajo, naredite korak nazaj in se vprašajte, kaj iščete! Vsak si zasluži ljubezen, ki ga izpolnjuje in ki traja.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ko veš, veš: 20 neizpodbitnih znakov, da si našel pravo osebo