fbpx

5 astroloških znamenj, ki bodo avgusta našla ljubezen svojega življenja

Foto: Jeremy Banks / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Poletje in ljubezen sta neločljiva. Avgust prinaša odlične možnosti za spoznavanje novih, zanimivih ljudi, planeti pa obljubljajo, da bo 5 znamenj spoznalo svojo ljubezen!

Avgusta se bo marsikomu zgodilo to, kar so si želeli, a mislili, da je brezupno. Zaljubili se bodo na prvi pogled, s to osebo se bodo razumeli brez veliko besed, Počutili se bodo, kot da se poznajo od nekdaj.

Katera astrološka znamenja bodo avgusta srečale svojo sorodno dušo:

Strelec

Predstavniki tega znamenja bodo spoznali osebo, s katero se bodo razumeli takoj, brez veliko besed, oziroma se počutili kot rojeni drug za drugega.

Ljubezen na prvi pogled. Foto: Ibrahim Mushan / Unsplash

Že čez nekaj časa se bodo počutili, kot da se poznate vse življenje. To osebo lahko srečate kjerkoli, od službe do ulice, na mestih, kjer najmanj pričakujete.

Astrologi namigujejo, da ne gre le za začetek zveze, ampak najverjetneje tudi za začetek družine.

Bik

Ljubezen vašega življenja vas čaka nekje v naravi, lahko je to park ali raje preprost sprehod po mestu, žar s prijatelji, počitnice v hribih.

Glavna stvar, ki jo morate storiti, je, da se ne bojite novih poznanstev, da se ne izogibate neznanemu in ne kažete nezaupanja.

Ljubezen vas čaka ali ob morju,, v hribih… Foto: Katrina Berban- / Unsplash

V vašem krogu znancev, sodelavcev in prijateljev ljubezen ne more vznikniti – samo z novimi ljudmi, ki jih boste spoznali.

Škorpijon

Vaša situacija je dvoumna, saj je veliko priložnosti, vendar jih občasno zamudite. Glavna stvar je, da se sami odločite, ali v tem trenutku potrebujete ljubezen. Če je tako, poglejte vse znake, ki vam jih pošilja življenje.

Bodi z nekom, ki te osrečuje. Foto: Joey Nicotra / Unsplash

Astrologi so prepričani, da je veliko škorpijonov trenutno z ljudmi, ki niso njihovi pravi življenjski sopotniki, vendar ne želijo ničesar spremeniti, kar je napaka.

Na ta način zapravljajo svoj čas, pa tudi čas za pravo ljubezen.

Oven

Avgusta lahko oven spozna osebo, ki ga bo imela zelo rada in ki bo zanj pripravljena narediti vse. Ali bo do odnosa prišlo, pa je odvisno od vsakega posameznika.

Ne bojte se je – ljubezni. Foto: Nayeli Rosales / Unsplash

Nekateri bodo dvorjenje sprejeli in začeli zvezo, nekateri zavrnili, ker bodo bolj za prijateljski odnos.

Rak

Raki imajo možnost spoznati osebo svojega življenja, vendar le, če storijo nekaj, česar so se vedno bali.

Izstopite iz cone udobja. Foto: Marvin Meyer / Unsplash

V nasprotnem primeru boste zamudili priložnost, ker niste želeli iti iz svoje cone udobja in tvegati, niti zaradi ljubezni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!