5 idej za valentinova darila v zadnji minuti

... ki niso rože ali čokolada. Če želite partnerju torej podariti nekaj neklišejskega in simpatičnega, potem imamo za vas 5 idej za valentinova darila v zadnji minuti, ki partnerja ne bodo pustila ravnodušnega.

Sporočila v steklenici

Lepo napisana ljubezenska sporočila v steklenici so ena najbolj romantičnih gest vseh časov. Potrebujete kozarec in nekaj papirja. Nanj napišite vse razloge, zakaj ljubite partnerja. Papirčke pospravite v kozarec, in če se le da, ga v škatli pošljite po pošti. Ko ga bo partner prejel, se bo počutil, kot da je našel pravi zaklad.

Sporočila v steklenici
Sporočila v steklenici

Partnerju privoščite odličen zajtrk v postelji.

Zajtrk v ideji je vedno simpatična ideja, a le kdo ima čas (ali pa morda celo zmožnosti), da pripravi pravo pojedino na delovni dan? Naj vas to ne ustavi. Nakupite že pripravljene zadeve, s katerimi želite presenetiti partnerja in skupaj se prepustita užitku.

Zajtrk v postelji
Zajtrk v postelji

Ustvarite znak ljubezni.

Umetniško delo je lahko preprosto in hitro darilo, ki s svojo trajnostjo presega vaša prizadevanja. Hitro zgrabite papir, svinčnik, barvice in/ali akvarelne barve in ustvarjajte. Vsakič, ko bo partner pogledal to darilo, se bo spomnil na vas.

Kakšen je vajin znak ljubezni?
Kakšen je vajin znak ljubezni?

Nekaj tako sladkega, kot je partner.

Ne, ne čokolada. Na valentinovo mu privoščite pravo sladico, nekaj, kar bo imel v spominu še dolgo po tem, ko bo krožnik prazen.

Sladica naj bo res sladka!
Sladica naj bo res sladka!

Vroči selfie

Če nimate časa za pošto, je tukaj še vedno elektronska pošta. To darilo bo partnerju polepšalo dan. Še posebej je primerno za tiste, ki imate predvsem seksualno oziroma občasno ‘razmerje’.

Z vročim selfijem nikoli ne boste zgrešili.
Z vročim selfijem nikoli ne boste zgrešili.

Pa ne pozabite: če boste v valentinovo darilo dali sebe, bo nedvomno najbolj čudovito.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To bi si morali prebrati vsi, ki so v slabih partnerskih odnosih