fbpx

5 ključnih stvari: po tem se ženske z DOBRIM stilom ločijo od drugih žensk

5 ključnih stvari: po tem se ženske z DOBRIM stilom ločijo od drugih žensk

Če v svojo dnevno rutino vključiš nekatere stvari, boš svoj videz preprosto, brez stroškov, izboljšala – hitro in brez stresa.

Ženske, ki jim je mar za lastni videz, vedo, koliko časa ponavadi izgubijo na jutranji rutini, ki med drugim vključuje tudi pomerjanje modnih kombinacij. Da ne govorimo še o zamudni pričeski in ličilih.

Težava je v tem, da nimaš dobre organizacije. Ker ponavadi v zadnjem trenutku izbiraš kombinacije, je povsem razumljivo, da nekatere briljantne ideje, ki jih imaš v svoji glavi, ne bodo ravno popolne, ko jih udejanjiš. In potem v omari iščeš alternative, ki bi bile boljše, a je rezultat še slabši.
No, tudi to lahko spremeniš! Z enostavnimi triki lahko sebi neverjetno olajšaš jutranjo rutino in ustvariš videz, na katerem bi ti zavidala marsikatera ženska.

Po tem se ženske z DOBRIM stilom ločijo od drugih žensk:

Skrbijo za čas.

Jutranja nega, ličenje in oblačenje zagotovo ne bo terjalo le 15 minut časa, zato je neverjetno, da pričakuješ, da boš v tako kratkem obdobju opravila vse, kakor si si zamislila. Če se želiš izogniti stresu, se potrudi vstati zgodaj. Izračunaj si, koliko časa potrebuješ za jutranje aktivnosti, in skladno s tem nastavi alarm.

Skrbijo za čas.
Skrbijo za čas.

Načrtujejo, kaj bodo oblekle.

Če veš, da zjutraj ne boš imela volje za to, da bi brskala po omari, kateri kosi se bodo odlično ujemali, si potem večer pred spanjem pripravi garderobo. Tako se boš izognila stresu in možnosti, da narediš modni kiks.

Pozorne so na spodnje perilo.

Zagotovo veš, da nekateri kosi oblačil ne gredo z nekaterimi kombinacijami spodnjega perila. Vse ženske, ki imajo dober stil, vedo, da moraš v svoji omari imeti tudi spodnje perilo v barvi kože – to se poda na čisto vsako modno kombinacijo, predvsem belo. Pozorna moraš biti tudi na robove na spodnjih hlačkah, pa tudi naramnice nedrčka.

Izbirajo ustrezne modne dodatke.
Izbirajo ustrezne modne dodatke.

Nosijo stvari, ki se jim podajo.

Alfa in omega dobrega stila so kosi, za katere veš, da se ti podajo. Ne bodi žrtev modnih trendov, za katere sama veš, da ne ustrezajo tvojem slogu in tvoji podobi. Slog se gradi z leti, kar pomeni, da boš zagotovo naredila tu in tam kdaj kiks, preden odkriješ svoj stil, vendar pametno izbiraj stvari.

Izbirajo ustrezne modne dodatke.

Nakit lahko naredi čudež, lahko pa pokvari še najboljšo modno kombinacijo. Drži se pravila manj je več. Ne bodi kot novoletna smreka. Tudi izbor nakita je pomemben – nadeni nase kose, ki se ujemajo z oblačili. Okusi so različni, vendar ne boš zgrešila z minimalističnimi kosi. Podobno pravilo velja tudi pri izbiri torbice.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!