86d02258490117.59fe65a339dbe
Utrip mesta · moda

Poznaš trik, kako kupiti džinske, ne da čakaš pred garderobo in jih v trgovini vlačiš nase? Beri dalje!

V modi je bilo že večkrat dokazano, da so trendi ciklični in da se bo vse tisto, za kar smo bili prepričani, da je za vedno pozabljeno, vrnilo. Dober primer so kolesarske hlače, vojaški škornji, torbice za okoli pasu, pa tudi ravne džinkse. In kdo drug, če ne mame in babice, bodo vedele, kakšen modni nasvet več in trik, ki ti bo olajšal nakupovalno izkušnjo?

Eden izmed takšnih je tudi ta, kako kupiš džinske, ne da bi jih preizkusila. Seveda ne govorimo o nakupu na spletu, ampak v trgovini, kjer lahko hlače primeš v roke. Če torej v trgovini nimaš časa, da bi čakala pred garderobo, lahko poskusiš z “metodo vratu”. To pomeni, da pas džinsk oviješ okoli vratu – če se konca srečata, potem ti bi morale biti prav.

Druga metoda je ta, da v pas džinsk vstaviš svojo podlaket – ta naj  bi bila enakih mer kot tvoj pas. Če torej podlaket spraviš v pas džinsk, bi morala spraviti tudi sebe.

Si pripravljena poskusiti? ;)

Converse x Chinatown Market: te Converske na soncu spreminajo barvo Converse x Chinatown Market: te converske na soncu spreminajo barvo Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov 1561639708685660-converse-renew-1 Tudi Converse skrbi za planet: Ikonični čevlji bodo odslej narejeni iz odpadnih materialov Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido ·